Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie też się zastanawiam, bo u mnie 11dpt wypada w sobotę. Ale pójdę w piątek, chyba, że się powstrzymam i w pon dopiero pójdęEwelin 12dpt będzie wtedy .
Ja sie troche zamartwiam przez dobre pol dnia brzuch jakis taki dziwny pobolewa mnie troszke i czuje jakby w srodku bylo wszystko spiete, myslicie ze skurcze macicy mogly to wywolac? Zamartwiam sie , ale plamienia zadnego nie ma....
bomba bombaBabeczki, ja w sumie Wam zazdroszczę tych zastrzyków. Mój lekarz uważa, że in vitro powinno być jak najbardziej naturalne i mam tylko lutinus 3 razy dziennie. Zostało mi jeszcze trochę lutki z poprzednich podejść, myślicie, że mogłabym sobie dodać na własną rękę czy raczej nie kombinować?
Pisanka - brawo!!! Ale bomba! Dopiero doczytałam. 6 na 6![]()
Ja 1 dnia wbijam sie bez problemu i nawet krewka nie poleci innego dnia tez zaciskam zeby i wbic sie nie moge, wiec nie martw sie jestesmy juz 2 co sie maja ciezko wbic![]()
Dzwoniłam mówił że hiperka zapewne. Mam leżeć tylko...szkoda że dopiero wiem to teraz jak dzisiaj z 5 km zrobiłam ;p powiedział że jutro obejrzy i transfer raczej będzie. Nie da się otworzyć zaworu żeby się wygazowaloIga - dziekuje ja zauwazylam to po tym dlatego od razu jedno z drugim skojarzylam , teraz jak sobie leze czy chodze po mieszkaniu to masuje brzuchol
Pisanka nie martw sie po punkcji ten brzuch jest obrzmialy i ja tez mialam dluzszy czas - staraj sie wygazowaczawsze lepiej...
Iga - dziekuje ja zauwazylam to po tym dlatego od razu jedno z drugim skojarzylam , teraz jak sobie leze czy chodze po mieszkaniu to masuje brzuchol
Pisanka nie martw sie po punkcji ten brzuch jest obrzmialy i ja tez mialam dluzszy czas - staraj sie wygazowaczawsze lepiej...
Dzwoniłam mówił że hiperka zapewne. Mam leżeć tylko...szkoda że dopiero wiem to teraz jak dzisiaj z 5 km zrobiłam ;p powiedział że jutro obejrzy i transfer raczej będzie