ewelin86
Fanka BB :)
Marzen a który wtedy dpt będziesz miała?Aniko ja bete robię 14 jednak.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marzen a który wtedy dpt będziesz miała?Aniko ja bete robię 14 jednak.
Czyli one nigdy się nie kończąEwelin, ja jutro kończę 15tydzien i zastrzyki z clexane (coś jak fraxiparine) mam do dziś. Moja znajoma miała do końca ciąży. Można przywyknactrzeba sobie powtarzać, ze to dla Malucha, zacisnąć zęby i już
![]()
Babeczki, ja w sumie Wam zazdroszczę tych zastrzyków. Mój lekarz uważa, że in vitro powinno być jak najbardziej naturalne i mam tylko lutinus 3 razy dziennie. Zostało mi jeszcze trochę lutki z poprzednich podejść, myślicie, że mogłabym sobie dodać na własną rękę czy raczej nie kombinować?
Pisanka - brawo!!! Ale bomba! Dopiero doczytałam. 6 na 6![]()
Ja juz biore i bioreTo przez ile fraxiparine się bierze? Bo ja myślałam, że tylko do bety. Ja mam na 14 dni go rozpisanego.
Ja 1 dnia wbijam sie bez problemu i nawet krewka nie poleci innego dnia tez zaciskam zeby i wbic sie nie moge, wiec nie martw sie jestesmy juz 2 co sie maja ciezko wbicCzyli one nigdy się nie kończą
Wiesz nie chodzi o to, że będę musiała je brać, bo to dla dobra strusiówAle jak cały czas nie bede sie mogła wbić to nie wiem
![]()
Babeczki, ja w sumie Wam zazdroszczę tych zastrzyków. Mój lekarz uważa, że in vitro powinno być jak najbardziej naturalne i mam tylko lutinus 3 razy dziennie. Zostało mi jeszcze trochę lutki z poprzednich podejść, myślicie, że mogłabym sobie dodać na własną rękę czy raczej nie kombinować?
Pisanka - brawo!!! Ale bomba! Dopiero doczytałam. 6 na 6![]()