Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I po wizycie ...Mój mały człowieczek ma 11mm, serducho mu wali, że ho ho
W końcu trochę ze mnie zeszło, a nosiło mnie od samego rańca. Przedstawiam Wam mojego ludzika
Zobacz załącznik 753808
Ja dzisiaj mialam to samo od poludnia teraz lepiej ale ciut jeszcze odczuwam brzuchola , zamartwiam sieOlusja, piękny czlowieczek
Marzeń, oczywiście, ze sie doczekasz! Przecież już ktoś mieszka pod Twoim serduchem
A mnie dziś brzuch bolał okresowo. Na szczęście już minęło...
Najpiękniejsze zdjecie na świecieI po wizycie ...Mój mały człowieczek ma 11mm, serducho mu wali, że ho ho
W końcu trochę ze mnie zeszło, a nosiło mnie od samego rańca. Przedstawiam Wam mojego ludzika
Zobacz załącznik 753808
Ewcia tu niema nic prywatnego, tak jak w Pl gdyby tak by bylo nie bujalabym sie po klinikach, i lekarzach ogolnych.Tu wszyscy podchodza pod kase chorych,pewnie sa lekarze lepsi i gorsi ale ja tu tylko ludzkiego lekarza domowego spotkalam.Wiesz ja bym poszła prywatnie do lekarza od tarczycy ( nie wiem jaka to specjalność ) i do kliniki swoją drogą na pewno dadzą Ci coś na to standardowego.
Ja np. Z powodu endometriozy mam problemy z jelitami i żołądkiem . Przy stymulacji i daj boże szybkiej ciąży jestem pod opieką kliniki , ginekologa i gastrologa . 1 lekarz nie może być od wszystkiego. Klinika nie kierowała mnie do gastrologa mimo zgłaszanych Objawów żołądkowych . Sama poszłam do rodzinnego po skierowanie do gastrologa temu powiedziałam o endonetriozie i on wysłał mnie na badania czy mam zrosty w jelitach. Czasem trzeba odwiedzić kilka specjalizacji