reklama

Kto po in vitro?

Ciekawa jestem jak tam jajeczka czekam na wieści
Jestem. Najwieksze jajo ma 15.
7dc
Estradiol 704
Progesteron 0,165
W sobote kolejne usg i chyba juz w poniedzialek punkcja.
Dobre te hormony?
2 dni temu bylo 6 jajek wielkosci 10. Dzis nie wiem ile ich jest...lekarz byl inny i straszny niemiluch brr

reklama
Dziewczyny ja Was nadrobie jutro z czytaniem...nawet nie wiem co u Was przez te 2 dni sie wydarzylo, zakrecona jestem i zestresowana ta moja stymulacja i wogole i jeszcze moja apka sie spitolila i wchodze przez neta z telefonu.
Mam nadzieje ze byly u Was same dobre wiesci.

Jestem. Najwieksze jajo ma 15.
7dc
Estradiol 704
Progesteron 0,165
W sobote kolejne usg i chyba juz w poniedzialek punkcja.
Dobre te hormony?
2 dni temu bylo 6 jajek wielkosci 10. Dzis nie wiem ile ich jest...lekarz byl inny i straszny niemiluch brr

To ładnie rosną, moje w 8ds miały 11 tylko. Jutro znowu idę to zobaczymy jak moje rosną.

Ewelin kurczę wydaje mi się, ze na zagnieżdżenie to jeszcze troche za wcześnie. Ale na pocieszenie - ja tez miałam wczoraj beżowy ślad, myślę ze to od luteiny, lekarz powiedzial mi tez ze mam delikatna nadzerke ktora przy składaniu wziernika naruszyl i moze plamic zeby sie nie przejmowac
Właśnie też wydaje mi się, że za wcześnie. Ale chyba podrażniłam się tym aplikatorem i możliwe, że od tego :) JUz emocje mi opadły więc wszystko jest ok :)
Ale dziękuje dziewczynki za wsparcie :)

Niech Ci nie przychodzą nawet do głowy takie myśli by w razie czego się szprycowac pigołami :szok: to nie są cukierki i brane bez podstawy raczej nie pomoże a zaszkodzi. Niektórzy lekarze przypisują w razie czego w imię nauki :szok:
Lyknij witaminę z kwasem foliowy i idź na spacer .To pomoże się od stresować im więcej zadowolenia tym więcej kozysci kropek to czuje :tak:
Haha wiem ze to nie cukierki. Kropka jeszcze ze mna nie ma ale dzieki za troskę. ;) I Tobie Anne za oswiecenie mnie i wytlumaczenie co z czym i do czego :)

reklama
Ja nigdy nie używałam aplikatora, nawet w aptece nic nie mówili. Ja mam zwykłą luteinę 50.
Strawbelko wyniki super. Trochę mnie dziwi, że te prawdopodobieństwa takie równe -okrągłe. Ja miałam dokładne liczby ale.może teraz zaokrąglają do pełnych liczb

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry