Bety72
Fanka BB :)
Ja nie miałamDziewczyny a u każdej było plamienie implantacyjne ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie miałamDziewczyny a u każdej było plamienie implantacyjne ?
Może się podrażniłaś. Tej wersji się trzymajmywe wtorek miałam podany z 3 doby zarodki
ZagniezdzanieDziewczyny nie chce Wam obrzydzać, ale właśnie zauważyłam beżowe plamienia podczas podcierania. Nie wiem co to oznacza. Boję się. Może to tylko chwilowe, nigdy wcześniej tak nie miałam![]()
Ewelin a bierzesz nospe? Pytam bo.zapomniałam zapytać dr bo dzisiaj było szaleństwo z transferami w klinice. Dlatego biorę na własną rękęZobaczę jeszcze jak luteinę będę aplikować. Mam nadzieję, że rzeczywiście jakieś podrażnienie
Nie nie bioręEwelin a bierzesz nospe? Pytam bo.zapomniałam zapytać dr bo dzisiaj było szaleństwo z transferami w klinice. Dlatego biorę na własną rękę
Dopiero wróciłam do domu. Jestem padnięta. Fasolka wróciła z zimowiska i podjęła współpracęteraz sobie szuka miejsce na legowisko
Zrobiłam wszystko teraz czekanie
![]()
A powiedzcie mi czy mialyscie jakieś objawy zagniezdzenia? Wiem że już padało to pytanie, bo ja wyszukuje jakiś objawów
Zagniezdzanieja tak mialam tylko ze nie za duzo... podkladaj sobie papier, badz wkladke zebys mogla zaobserowac jak duzo i ile to trwa
Ewelin a bierzesz nospe? Pytam bo.zapomniałam zapytać dr bo dzisiaj było szaleństwo z transferami w klinice. Dlatego biorę na własną rękę