iga2421
Fanka BB :)
Ze niby ja?chyba jeszcze nie, chociaż czasami czuje lekkie klucie, ale wydaje mi się ze to tylko w mojej głowie. I dziś jakiś strach mnie oblecial
A z jakiego powodu strach? Ciaza przy takich kciukach musi byc!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ze niby ja?chyba jeszcze nie, chociaż czasami czuje lekkie klucie, ale wydaje mi się ze to tylko w mojej głowie. I dziś jakiś strach mnie oblecial
A taka głupia myśl szkoda pisać. Ale już mi przeszłoA z jakiego powodu strach? Ciaza przy takich kciukach musi byc!
Zmywarkę to mam na szczęścieNo i tak powinno byc!Jak ja zaciazylam to M mi nawet zmywarke kupil zebym nie zmywala a dodam ze wczesniej nie chcialam zmywarki bo nie uwazalam tego za konieczne dla 2 osob ale w ciazy dalam sie skusic
![]()
Mam to samo, staram się nie wsłuchiwać za bardzo. Dziś siedząc w domu dopiero do mnie dotarło co się stało. O kurcze, a jak się uda? To nie będzie koniec, dopiero początek zmartwień... Poprzednio całą ciążę jak na szpilkach: czy dziecko zdrowe. Na usg co chwilę biegałam, prenatalne to był jakiś koszmar. Prawie zemdlałam przy wynikach. A to przecież było 7 lat temu. Stara już jestem i wszystkie ryzyka wzrosły wielokrotnie....Ze niby ja?chyba jeszcze nie, chociaż czasami czuje lekkie klucie, ale wydaje mi się ze to tylko w mojej głowie. I dziś jakiś strach mnie oblecial
Pisanka lubię to![]()