reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny kciuki wielkie i dużo spokoju w nadchodzących dniach, niech dzieci się szybko lokuja w nowych domach na dluuugi czas, a pozostałym owocnych wizyt życzę!

Ja mam jutro transfer w 3 dobie ale nie wiem jeszcze jak wygląda sprawa zarodków ilościowo i jakościowo, mam nadzieję że z 3-ciej doby też są silne..
No pewnie, że są silne :) Jutro sama się o tym przekonasz :) A ile chcesz mieć podawanych zarodków?

Myślałam o 2-ch , podpytam jutro embriologa..

Mam już info że na te chwile w 2-ej dobie są 2 dobrze rokujace AB i 4 mniej czyli C i ciekawa jestem czemu tych dobrze rokujacych nie trzymają do 5 doby? Ale pewnie wiedzą lepiej to się nie wtracam

Myślałam o 2-ch , podpytam jutro embriologa..

Mam już info że na te chwile w 2-ej dobie są 2 dobrze rokujace AB i 4 mniej czyli C i ciekawa jestem czemu tych dobrze rokujacych nie trzymają do 5 doby? Ale pewnie wiedzą lepiej to się nie wtracam
W niektórych klinikach taka tradycjia ze świeże podają w 3 dobie a mroża te z 5 doby w innych wszystkie trzymają do 5 a w jeszcze innych jak boją się ze nie dojdą do 5 na szkle to mroża wcześniej. Także tak czy siak jest dobrze .

Anne pewnie ze bym chciała być tylko nie bardzo wiem o co chodzi :)

Kochana,mamy taka Grupe NASZE HISTORIE znajdziesz ja w Grupach, Na zielonym pasku do gory po prawej strone.klikniesz w grupy i znajdziesz nasza. Na niebieskim tle NA litery. Sa w niej nasze wszystkie "przejscia" wzloty i upadki w drodze do upragnionego celu. Grupa jest "zamknieta" ,dlatego musze tobie wyslac do niej zaproszenie,a ty musisz je zaakceptowac.Probowalam,nie dziala,napislam do admina i czekam na odzew. Nagrzebali cos na forum i sie popi...ylo:) wysle tobie na pr .wszystko co potrzebuje ,zeby wkleic i twoja historie.
Zrobie to za jakies 1,5 godz. bo musze chwilowo spadac ;)

Dziewczyny nareszcie mam znowu internet na laptopie.
Westi nie widze cie tu dzisiaj??????????
Ewa 651 gdzie sie podziewasz?Co u ciebie?
Ewelka czy czujesz sie juz jak ciezarowka?:-) :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry