N@t@li@89
Fanka BB :)
Tak sprawdziła dobrze masakra ostatnia dawka i dopaNapewno dobrze to sprawdziłas .? W tych mieszanych zawsze jest więcej niż jest napisane. Ja z gonalu 1050 robie dokładnie 4 zastrzyki po 300 czyli jest 1200 .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak sprawdziła dobrze masakra ostatnia dawka i dopaNapewno dobrze to sprawdziłas .? W tych mieszanych zawsze jest więcej niż jest napisane. Ja z gonalu 1050 robie dokładnie 4 zastrzyki po 300 czyli jest 1200 .
bezapelacyjnie LUBIĘ TOTak. Do tego polonistka z gruba skóra, która mieszka nad Wisłą w Poznaniu ze świni ami
Temat książki nr 2
Mało tego. Gada z chomikiem
Ja chyba naprawdę pisać zacznę.

i to będzie bestseller, a autorka dostanie Nike!!!no teraz ja leze i mam polew,tytul tez:
"Jak Aniczka znad Wisly pasla swinie w Poznaniu"
Ja tez dokupowalam bo tez mi braklo.Tak w provicie zaraz zadzwonie do doktorka... Mowilam mu że nie starczy tego ale on uparty ahhhh
Będziesz jadła bezglutenowe knedle?i to będzie bestseller, a autorka dostanie Nike!!!
główna bohaterka oczywiście też autorgrafy rozdawac będzie, a potem zagra siebie (bo nikt mnie nie podrobi) w ekranizacji! i Oscar nasz! jak nic![]()
a jakże! nie inaczej!Będziesz jadła bezglutenowe knedle?
Zaraz skrobne meila do reżyserów![]()
Ile Ci braknie. ?Tak sprawdziła dobrze masakra ostatnia dawka i dopa