Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochane ja tak troszke z innej beczki powiedzcie mi czy przy gonapeptylu mozna pozwolic sobie na piwko wlasnie wybieram sie na grila i zastanawiam sie czy na jedno moge sobie pozwolic![]()
Nie zdaze tam pojechać bo mam godzinę drogi do Provity;// ehhh wkurzona jestemJa tez dokupowalam bo tez mi braklo.
Dzwon juz teraz bo dzis sobota, zeby Ci jeszcze jakis lekarz zdazyl recepte wypisac.
A apteka w Provicie chyba do 14.00 dzis
To moze w innej aptece beda to miec. Tam na drzwiach apteki sa adresy aptek otwartych calodobowo. Mozesz zadzwonic i spytac czy maja te zastrzyki.Nie zdaze tam pojechać bo mam godzinę drogi do Provity;// ehhh wkurzona jestem
Dziś po kontroli po 6 zastrzykach .
Jajek nadal 5 o wielkości ( 9,9,10,11,11) endometrium 6.9 .Dalej mam je karmić tymi samymi dawkami . Wstępnie punkcjia w piątek

też daje jeść tylko trochę inaczej i komu innemu . Trzeba to jakoś pozytywnie wytłumaczyć 
Ja nie pije nic od roku albo i dłużej nie wiem czy to ma pozytywny wpływ medycznie ale na wpływ na moja psychikę z mojej strony robie wszystko co uważam że pomaga i sobie nie mogę nic zazucic mam czyste sumienie i tak będzie co Bóg zechce ale .... Ja nie pije ......Kochane ja tak troszke z innej beczki powiedzcie mi czy przy gonapeptylu mozna pozwolic sobie na piwko wlasnie wybieram sie na grila i zastanawiam sie czy na jedno moge sobie pozwolic![]()