nieagatka
Fanka BB :)
Ja nie robilam, ale sadzac po dzisiejszym wyniku to w 11dniu powinien test wyjsc.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wow!! Super gratulacje !! A któryMam wynik - beta 427![]()
Eve , ale zaszalałaśGratulacje
Jagoda ja w 9dpt sikałam i wyszły 2 kreski
[/QUOTE
]o jakiejCzulosci mialas test?
O jakiej czulosci test mialas?Eve , ale zaszalałaśGratulacje
Jagoda ja w 9dpt sikałam i wyszły 2 kreski
![]()
A dzisi[/QUOTE]A
dE="nieagatka, post: 14182239, member: 164255"]Ja nie robilam, ale sadzac po dzisiejszym wyniku to w 11dniu powinien test wyjsc.
A dzisiejsza beta z ktorego dnia?
25O jakiej czulosci test mialas?
Mi test o czułości 20 w 7dpt wyszedł negatywny a dzisiaj czyli 11dpt beta jak widac było wyżejDziewczyny a mam pytanie...czy Wy( dzisiejsze betowce) robilyscie wczesniej test ciazowy??? Zastanawiam sie nad testem o czulosci 10 hcg? Jest sens robic? Jak myslicie w ktorym ewentualnie dniu moglby wyjsc???
U mnie dzisiaj 11dpt, zarodek to była 5dniowa blastkaWow!! Super gratulacje !! A który
To dzień po transferze ? I jaki zarodek? Aaaaa moze bliźniaki ale super!
Super!!! Naprawde suuuyperMi test o czułości 20 w 7dpt wyszedł negatywny a dzisiaj czyli 11dpt beta jak widac było wyżej
U mnie dzisiaj 11dpt, zarodek to była 5dniowa blastka
Dzięki dziewczyny za gratulacjePopłakałam sie sprawdzając wynik w aucie. Choc cały czas drżę z myślą o powtórzeniu bety w czwartek. Co do blizniakow to nie wiem czy taki wynik moze byc wskazaniem? Bo tylko jeden zarodek miałam podany
Śmiesznie,bo 2razy śniło mi sie,ze robiłam betę i za każdym razem mi jakiś arcy duży wynik wychodził i siestrasznie bałam w tym śnie
![]()