Ewunka
Fanka BB :)
Przykro miPrzeczucie mnie nie myliło, a statystyk stało sie zadość :-( moja beta to 1,2 :-(
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro miPrzeczucie mnie nie myliło, a statystyk stało sie zadość :-( moja beta to 1,2 :-(
Ja jak dostałam negatywna betę to od razu powiedzieli,że mam przestać brać leki. Kiedy masz wizytę u lekarza?Dziewczyny napiszcie jak wyglada kwestia odstawienia leków?
Nieagatka chciałam przypomnieć ze jeszcze nie doszły babeczki a czary mary na punkcji .A teraz przypominam że obiecałas jak się uda duuuuuzo babeczek . Na darmo nie tańczyłam w tym basenie z dziwnymi spojrzeniami sąsiadów![]()
Ja jak dostałam negatywna betę to od razu powiedzieli,że mam przestać brać leki. Kiedy masz wizytę u lekarza?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja Ci mogę drugą blachę babeczek upiec za Twoje prorocze słowa wczorajNieagatka chciałam przypomnieć ze jeszcze nie doszły babeczki a czary mary na punkcji .A teraz przypominam że obiecałas jak się uda duuuuuzo babeczek . Na darmo nie tańczyłam w tym basenie z dziwnymi spojrzeniami sąsiadów![]()
Do novum w Warszawie?Jutro mam zadzwonić do NOVUM w godzinach konsultacji. Wtedy sie dowiem czy do nich mam jechać na wizytę, czy wystarczy w Poznaniu...
Do novum w Warszawie?
Ja miałam od razu konsultacje i kazał mi odstawić luteine,bo tylko to brałam,wiec nie było problemu.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom