gosia321
Fanka BB :)
Odpoczywasz od forumZa co mam sie gniewac,zaniedbalam sprawe bo co prawda codziennie czytam ale nie pisze do nowych dziewczyn,ze moze maja ochote dolaczyc do grupy.mea culpa![]()
A co tam u ciebie ??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Odpoczywasz od forumZa co mam sie gniewac,zaniedbalam sprawe bo co prawda codziennie czytam ale nie pisze do nowych dziewczyn,ze moze maja ochote dolaczyc do grupy.mea culpa![]()
Kurcze zamiast cieszyć się tym że się udało ja znowu miałam załamanie i beczalam po dzisiejszej wizycie i znowu zaczęło mnie kłuć już nie wiem czy to dlatego że coś tam się rozwija czy że stresu, boję się że może to się źle skończyć bo ja mam właśnie problem z ogarnięciem emocji jak już zacznę się nakręcac tak nie mogę przestać, psychicznie mnie wykończa tak bardzo się boję że przez to całe zamieszanie coś może się stać kropkom [emoji22]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja za to, mam jeszcze jeden nałóg - słodycze. Wiem, że powinnam ograniczyć, ale jakoś nie mogę.Tez mam te dwa nalogi hihi
Ciśnienie 90/50
bez dobrej kawy to dzień stracony , a tak psiocza na wpływ tej kofeiny.
Inofem to jest to samo co miovarian czyli to samo piję.
Mnie ciąże z jajowodu usuwali laparotomia.
I wtedy nikt nie kazal mi długo czekać tylko działać za 2 , 3 miesiące.
Od razu decyzja o in vitro i udany strzał.
A teraz starania o drugie.
Powiem wam, ze bardzo każdemu zazdroszczę bliźniaków, wiem, ze ciężką ciążą, ale to takie wspaniałe.
To moje marzenie.
Zosia, ale Wy tam macie nie fajnie.
Mi chyba ze 3 razy,dlatego u mnie w klinice mroza podwojnie,nie mysl o najgorszym,nie zawsze na szczescie tak sie konczy, powodzeniaDziewczynki trzymajcie kciuki. Jutro o 8:30 transferczy zdarzyło się Wam, że mrozaczek źle zareagował na proces rozmrażania i transfer się nie odbył?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zosia, nie możesz się tak denerwować. Wiem, że stres ogromny, ale Twoje kropki chcą spokoju. Głowa do góry, nie myśl już o tym dzisiejszym lekarzu, tylko szukaj jakiegoś sensownego. Teraz ma być dobrze Tobie i Twoim kropeczkom.Kurcze zamiast cieszyć się tym że się udało ja znowu miałam załamanie i beczalam po dzisiejszej wizycie i znowu zaczęło mnie kłuć już nie wiem czy to dlatego że coś tam się rozwija czy że stresu, boję się że może to się źle skończyć bo ja mam właśnie problem z ogarnięciem emocji jak już zacznę się nakręcac tak nie mogę przestać, psychicznie mnie wykończa tak bardzo się boję że przez to całe zamieszanie coś może się stać kropkom![]()
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia niech go ładnie ułoża i się zadomawia [emoji110][emoji110]Dziewczynki trzymajcie kciuki. Jutro o 8:30 transferczy zdarzyło się Wam, że mrozaczek źle zareagował na proces rozmrażania i transfer się nie odbył?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi chyba ze 3 razy,dlatego u mnie w klinice mroza podwojnie,nie mysl o najgorszym,nie zawsze na szczescie tak sie konczy, powodzenia