Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze... Jestem w drodze do pracy... Jakos kolo przelomu z 6 na 7 tydzien bylam z Jankiem w szpitalu z tytulu plamienia - jutro zobacze czy mam w wypisie wyniki bo pamietam ze robili mi bete... Ale najwazniejsze na przyjeciu juz bylo widac serduszko wiec musisz do srody byc dobrej mysli i leciec na to usg...W 7tyg nigdy bety nie robilam wiec niestety sie nie znam. Ja bym poleciala na usg. Mi lekarz mowil, ze pozniej juz bety nie robimy, tylko usg....
Kurcze... Jestem w drodze do pracy... Jakos kolo przelomu z 6 na 7 tydzien bylam z Jankiem w szpitalu z tytulu plamienia - jutro zobacze czy mam w wypisie wyniki bo pamietam ze robili mi bete... Ale najwazniejsze na przyjeciu juz bylo widac serduszko wiec musisz do srody byc dobrej mysli i leciec na to usg...
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Katharina, staramy sie cieszyć z Tobą, jesteś kolejnym przykładem ze warto, ze jest szansa![emoji480][emoji106]
Mowie dzis do męża
"Wiesz kolejna dziewczyna ma pozytywna betę, to forum daje nadzieje i wiarę w to ze sie uda"
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia.

srodek 7mego tygodnia. Bylo 92tys, jest 110tys.. wiem, że powyżej 6tyś wzrost zwalnia, ale aż tak?
Przezylam ale rewelacyjnie to nie bylo teraz sie zacznie na szczescie jutro mam wolneGosiu, jak tam w pracy?
A mina oddzialowej jak sie dowiedziala? Bezcenna?Przezylam ale rewelacyjnie to nie bylo teraz sie zacznie na szczescie jutro mam wolne![]()