• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Smutny to wieczór.

Dziewczyny mam kłopot. Pisałam, ze tsh miałam za wysokie, 2,94. Poszłam do endokrynolog i zaleciła mi na zbicie euthyrox w dawcę minimalnej - 12,5. (Przeciwciała i tarczyca zbadane) Napisałam maila do lekarza z kliniki czy brać, kazał brać. A jak po 3 tygodniach się na wizycie pojawiłam to mi nie zlecił dalszego kontrolowania tego tsh. Dzis zrobiłam sobie sama ponowne badanie i kurde... Wynik jest identyczny. 2,94. Brałam tak z miesiąc czasu. Jestem w trakcie stymulacji, jutro 10dc... Mam kontrole i na pewno pocisnętemat. Ale mam myśli ze może jednak przerwać...

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Tak.sz
No co ty...jak mi gin powiedzial od kiedy mam liczyc to tez bylam w szoku. W domu mi mowili ze to nie mozliwe. Wiemy kiedy byl transfer ale tak sie liczy i coz musimy sie podporzadkowac. Czyli jestes w 6 tyg:):):)
Tak szczerze to dalej nie wierze... I im dalej tym.bardziej sie boje... Ake jak zobaczylam dzis tego Kropka.... Taki usmiech na sercu... Czy teraz musze jakos szczegolnie uwazac? A Ty na jakim jestes etapie? Bo ja troche sie gubie:)

reklama
Smutny to wieczór.

Dziewczyny mam kłopot. Pisałam, ze tsh miałam za wysokie, 2,94. Poszłam do endokrynolog i zaleciła mi na zbicie euthyrox w dawcę minimalnej - 12,5. (Przeciwciała i tarczyca zbadane) Napisałam maila do lekarza z kliniki czy brać, kazał brać. A jak po 3 tygodniach się na wizycie pojawiłam to mi nie zlecił dalszego kontrolowania tego tsh. Dzis zrobiłam sobie sama ponowne badanie i kurde... Wynik jest identyczny. 2,94. Brałam tak z miesiąc czasu. Jestem w trakcie stymulacji, jutro 10dc... Mam kontrole i na pewno pocisnętemat. Ale mam myśli ze może jednak przerwać...

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

To normalne, ze w trakcie stymulacji tarczyca dostaje w dupe i wyniki leca. Gdybys nie brala euthyroxu to bys miala tsh jeszcze wyzsze. Idz do endokrynologa. Zwiekszy ci dawke i w ciagu 2tyg bedziesz miala tsh na dobrym poziomie. Spokojna glowa. Tsh strasznie skacze i baaardzo latwo je zbic. Sprawdz tylko ft4 bo w ciazy to wazniejsze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry