Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Koniczynko, musisz przegadać temat z lekarzem. U mnie było tak jak mówi Milagors - już antyki mi namieszały w tarczycy, która skoczyła do 4. Endokrynolog zwiększył dawkę leków i tydzień przed transferem w lipcu miałam 1, a tydzień po transferze 4. Utrzymałam zwiększoną dawkę, a później wpadłam w nadczynność, która męczyła mnie przez 2 miesiące. Stymulacje nieźle mieszają jeżeli chodzi o tarczycę.Smutny to wieczór.
Dziewczyny mam kłopot. Pisałam, ze tsh miałam za wysokie, 2,94. Poszłam do endokrynolog i zaleciła mi na zbicie euthyrox w dawcę minimalnej - 12,5. (Przeciwciała i tarczyca zbadane) Napisałam maila do lekarza z kliniki czy brać, kazał brać. A jak po 3 tygodniach się na wizycie pojawiłam to mi nie zlecił dalszego kontrolowania tego tsh. Dzis zrobiłam sobie sama ponowne badanie i kurde... Wynik jest identyczny. 2,94. Brałam tak z miesiąc czasu. Jestem w trakcie stymulacji, jutro 10dc... Mam kontrole i na pewno pocisnętemat. Ale mam myśli ze może jednak przerwać...
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem w polowie 14 tyg. Juz 3 razy bylam niestety w szpitalu bo plamilam krwia. Nie stresuj sie i nie dzwigaj a ogolnie to ciesz sie kropkiem i wyczekuj serduszka. PowodzeniaTak.sz
Tak szczerze to dalej nie wierze... I im dalej tym.bardziej sie boje... Ake jak zobaczylam dzis tego Kropka.... Taki usmiech na sercu... Czy teraz musze jakos szczegolnie uwazac? A Ty na jakim jestes etapie? Bo ja troche sie gubie![]()
Ja tego nie ogarniam...na prenatalnych kilka dni temu bylo dobrze. Dzidzius choc ciut mniejszy ale z bijacym sercem i narzadami. Jaki jest powód takiej tragedii...nie rozumiem...i znow sie boje...
Kochana ja nie mam problemu z tarczyca i wogule się nie znam na niejFt4 też zrobiłam. Jest w środku normy, chyba 18, urosło o jakieś setne procenta od tego co był miesiąc temu. Moja endokrynolog jest totalnie niedostępna, inni lekarze w medi maja wizytę na grudzień ale jest coś takiego jak zapisanie się na rozmowę telefoniczną jako wizytę z endokrynologiem. No to się zapisałam na jutro po południu.
Rybko co do ciąży to ja jeszcze mam czas. Ale jedna dziewczyn pisała ze jak się jej nie udało przy tsh chyba koło 3,5 to po procedurze embriolog powiedział jej, ze widać było wyrażnie po jajkach że coś nie tak z tarczyca może być bo były bardzo kiepskiej jakości.
Jaka ja głupia jestem, ze sama nie powtórzyłam badania zanim zaczęłam stymulację. A tak prosiłam lekarza żeby rozważył czy nie lepiej poczekać (ze względu na słabsze plemniki męża i w dodatku ta chorobę w pażdzierniku...) No ale myślałam ze temat tsh już ogarnięty.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja nie mam problemu z tarczyca i wogule się nie znam na niej![]()