reklama

Kto po in vitro?

reklama
Rada psychologa !!!to tez tak ribilam ,moj maz to gadal normalnie z kropkiem Po transferze [emoji102][emoji102][emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale masz rację Kochana :) Ja przy 1 podejściu miałam dziwne myśli,jakoś w ogóle bałam się że to się idą i co wtedy??!! Miałam w sobie dużo leków i obaw dziwnych. Potem zrobiliśmy 3.5 miesiąca przerwy podczas których zaczęłam chodzić na akupunkture. Zresztą do dziś chodzę :)
To było najlepsze co mogłam zrobić dla siebie :) mąż też mnie wręcz wydanial na te zabiegi jak widział jaki mają na mnie wpływ. Totalnie pogodnilam wszystkie źle myśli,nawet do mojej Pani dr mówiłam,że się uda i koniec :) smialysmy się razem,że z takim podejściem to nie ma opcji żeby się nie udało :)
A dziś 23 tc, nasza córcia najcudowniejsza kopie w brzuszku a ja za każdym razem mam uśmiech na twarzy jak banan :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dlatego by mialo Sie udac bo mi sie udalo i nie jestem pierwsza I ostatnia ktorej udalo Sue 1ivf ,bardzo w to wierzylam ,glowa duzo Robi,mysli pozytywne

Trzymam [emoji110]!!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dzieki dziewczyna, to forum jest cudowne ale wiecie jak to jest, maz wychodzi do pracy to zaczynam miec czarne mysli , w koncu siedze calymi dniami sama w domu, a tylko wam moge sie zwierzyc i dzieki wam zaczynam wierzyc ze bedzie dobrze, to bylby najwspanialszy dzien dla nas dzisiaj jeszcze 5 godzin i wszystko bedzie jasne

Nie dziekuje jeszcze kochana, podziekuje po 15 ☺QUOTE="Peugeotka36, post: 14950916, member: 169290"]Dlatego by mialo Sie udac bo mi sie udalo i nie jestem pierwsza I ostatnia ktorej udalo Sue 1ivf ,bardzo w to wierzylam ,glowa duzo Robi,mysli pozytywne

Trzymam [emoji110]!!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]

Ale masz rację Kochana :) Ja przy 1 podejściu miałam dziwne myśli,jakoś w ogóle bałam się że to się idą i co wtedy??!! Miałam w sobie dużo leków i obaw dziwnych. Potem zrobiliśmy 3.5 miesiąca przerwy podczas których zaczęłam chodzić na akupunkture. Zresztą do dziś chodzę :)
To było najlepsze co mogłam zrobić dla siebie :) mąż też mnie wręcz wydanial na te zabiegi jak widział jaki mają na mnie wpływ. Totalnie pogodnilam wszystkie źle myśli,nawet do mojej Pani dr mówiłam,że się uda i koniec :) smialysmy się razem,że z takim podejściem to nie ma opcji żeby się nie udało :)
A dziś 23 tc, nasza córcia najcudowniejsza kopie w brzuszku a ja za każdym razem mam uśmiech na twarzy jak banan :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Super!gratuluje !!!! Ja tez chodzilam.na masaze relaksujace wiec moze tym razem zaskoczy:-) :)

reklama
JA
ja tez czekam na bete...niestety dwa testy sikane negatywne:(ale robilam wieczorami wiec sie ludze ze mogly nie wyjsc...tulipanko trzymam kciuki...oby nam sie udalo!
ja jestem sama w szoku ze przez te 10 dni wytrwalam i nie zrobilam ani jednego sikanca, ttm sie nie ma co sugerowac, bo ile jest przypadkow, ze dziewczyny robily testy wyszly negatywne a beta jednak okazala sie pozytywna takze sie jeszcze nie poddawaj ☺

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry