Nataliaa93
Fanka BB :)
Ty bierzesz nospe po transferze?To teraz obydwie odpoczywamy i sciskamy kropki [emoji110] [emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty bierzesz nospe po transferze?To teraz obydwie odpoczywamy i sciskamy kropki [emoji110] [emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Super. Który to tydzień?Hej hej hej widziałam dziś na usg moje dwie myszki i ich piękne serduszka bijące prawie 170 na minutę. Mamy już po 1 cm każdy [emoji7][emoji7]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
7t0d i dzieciaki rozwijają się równo z terminem.Super. Który to tydzień?
Fantastycznie.
Na pewno tylko szkoda, że Cię nie uprzedził. Nie martw się. Wszystko będzie ok kochana [emoji9]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
odpoczywanie, odpoczywanie i odpoczywanie, nic nie rób, nawet w domu niech cię mąż wyręczy przez te kilka dni, nic się mu nie stanie jak naczynia umyje po Tobie czy odkurzy w domuja leżałam bo pobolewał mnie brzuch i widać się udało !!
![]()
My kiedys pytalismy go czy jest jakies wieksze pradopodobienstwo choroby genetycznej i mowil, ze nie, wiec tak sobie mysle, ze to do refundacji.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom