Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zrób betę jutro w 6 dniu i nie będziesz się denerwowaćCzarne chmury nad moją głową....bóle brzucha znowu mnie nawiedziły,krzyż boli coraz mocniej. ..do tego doszły bóle jajników i uderzenia gorąca. ..wszystkie moje typowe objawy zbliżającej się miesiączki! !!!;( Mąż juz nie chce mnie słuchać...."Kropku czy jeszcze tam jesteś? "Staram się nie nakręcać ale same wiecie jakie to trudne. ...

W 5dptNatalix a ktory dzien po jestes?
Przepraszam ale jeszcze nie ogarniam wszystkich dat tutaj
Hej Kochana ogarnij się natychmiast! Weź się w garść bo płacz Ci nie pomoże!!!Czarne chmury nad moją głową....bóle brzucha znowu mnie nawiedziły,krzyż boli coraz mocniej. ..do tego doszły bóle jajników i uderzenia gorąca. ..wszystkie moje typowe objawy zbliżającej się miesiączki! !!!;( Mąż juz nie chce mnie słuchać...."Kropku czy jeszcze tam jesteś? "Staram się nie nakręcać ale same wiecie jakie to trudne. ...
Ehh. ...z piątku przenioslam na środe z srody przeniosłam na wtorek....i co znowu? Mąż i tak myśli, że już zwariowalamZrób betę jutro w 6 dniu i nie będziesz się denerwować![]()
Jak ja bym chciała aby się udało!!!!Boje się iść jutro na badanie, że to jeszcze za wcześnie. ...Hej Kochana ogarnij się natychmiast! Weź się w garść bo płacz Ci nie pomoże!!!
Spokojnie, zrobisz bete będziesz wiedziała, nie ma co "gdybać"
Każda z nas jest inna i każda ma inne oznaki..., pamiętam jak Dziewczyny o bólu pleców pisały i okazywało się, że beta pozytywna! Uspokój się natychmiast! :-*
Zrób betę jutro :-*Ehh. ...z piątku przenioslam na środe z srody przeniosłam na wtorek....i co znowu? Mąż i tak myśli, że już zwariowalam![]()
Ja w 6 dniu tesciora musiałam zrobić bo sobota byłaEhh. ...z piątku przenioslam na środe z srody przeniosłam na wtorek....i co znowu? Mąż i tak myśli, że już zwariowalam![]()
I coś było widać?Ja w 6 dniu tesciora musiałam zrobić bo sobota byłagdyby nie to robilabym betę .
I coś było widać?