natalix0
Fanka BB :)
Teraz poleci jak z górkiDziewczyny właśnie zaczynam brać zastrzykiw końcu się cis dzieje
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz poleci jak z górkiDziewczyny właśnie zaczynam brać zastrzykiw końcu się cis dzieje
![]()
Mnie bolał tylko pierwszy.... Dojdziesz do wprawyBolałojak robiłam przy IUI zastrzyki z obitrelle to nawet nie poczułam. A może to tak ma być? Gonapeptyl przyjmuję?
Mąż mi robi. Ja to patrzeć nie mogę.Mnie bolał tylko pierwszy.... Dojdziesz do wprawy![]()
Czyli razem zaczelysmy dzisiaj też był pierwszy tak strasznie nie było; ) teraz aby pęcherzyki ładnie rosły życzę nam tego; )Dziewczyny właśnie zaczynam brać zastrzykiw końcu się cis dzieje
![]()
Tak mi przykro [emoji22]Moja beta hcg nie musi już być powtarzana, moje dwa kropki postanowiły odejść - dzisiaj przyszła @. Za wszystkie dziewczyny trzymam kciuki.
Jak chyba dla każdej z nas ja sie przez to czuje jak kobieta drugiego gatunku, tak jak z ciuchami czyli gorsza.Tak swoją drogą to nie sądzę że któraś z nas w wieku 20 lat mogła pomyśleć że kiedyś będzie miała takie problemy ...
Jak dla mnie było to totalnym zaskoczeniem.... Zwalilo nas z mężem z nóg ...
Jedno jest pewne trzeba walczyć o marzenia niezależnie od wieku !
Gratulacje! Pięknego przyrostu zyczeMam wynik beta 7dpt 50,98 mIU /ml[emoji1][emoji33][emoji3]
Napisane na D5503 w aplikacji Forum BabyBoom
Max 6Dziewczyny ja juz pytalam ale umknrla mi odpowiedz: ile sztuk zwyklej nospy mozna dziennie brac? Bo mam caly dzien skurcze podbrzusza[emoji17]
DokładnieCzyli razem zaczelysmy dzisiaj też był pierwszy tak strasznie nie było; ) teraz aby pęcherzyki ładnie rosły życzę nam tego; )
jakim protokołem idziesz? Bo ja długim.