Konstancja27
Fanka BB :)
Ja też czekam na swoje pierwsze USG więc z doświadczenia nic Ci nie powiemDziewczynki mam takie pytanie jutro jest mój 21dpt i mamy pierwsze usg, raczej nie nastawiać się jutro na serduszko to jeszcze zbyt wcześnie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też czekam na swoje pierwsze USG więc z doświadczenia nic Ci nie powiemDziewczynki mam takie pytanie jutro jest mój 21dpt i mamy pierwsze usg, raczej nie nastawiać się jutro na serduszko to jeszcze zbyt wcześnie?
Może źle reagujesz na ten lek. Ja bym zadzwoniła do lekarza i powiedziała że przy euthyroksie miałaś dobre wyniki a po tych lekach takie. Jeśli masz euthyrox to ja bym radziła Ci zmienić
Słodziaki [emoji7][emoji7]Dziewczyny już po badaniu ojojojoj ale się naoglądałam :-) Wszystko dobrze, dzieciaki rosną 413 i 427g :-)
Ja chciałabym bardzo dwa ale lekarz nosem kręcił ostatnio jak o tym rozmawialiśmy zobaczymy w czwartek; )Super. Bierzecie dwa czy jeden?
Na pewno zobaczysz pęcherzyk ciążowy i ja w 21dpt dowiedziałam się że mam już też pęcherzyk żółtkowy a 4 dni pozniej dokładnie w 25dpt serduszko bijące ale nie widziałam tak wyraznie, ale dziś już widziałam wyrażniej jak biło ślicznie serduszko kochaneDziewczynki mam takie pytanie jutro jest mój 21dpt i mamy pierwsze usg, raczej nie nastawiać się jutro na serduszko to jeszcze zbyt wcześnie?
Przykro mi kochana mam nadzieje, ze szybko sie wchłonie wypłacz się ile sie da a potem silniejsza bądź i nie daj sie jejCześć dziewczyny, niestety zrobiła mi się torbiel na lewym jajniku i wszystko potrwa dłużej, czekamy aż się wchłonie. Jestem wściekła , rozżalona i cały czas rycze. Czy przyjmując gonapeptylu przy tej torbieli mogę napić się wina?
Czyja swego "nosem". Wiedza ze sa mile widzianeHehe mnie ostatnio nawiedzaja tylko wyjade poza miasto i lataja nad glowa![]()
Super witaj w gronie mamciuDziewczynki beta 11dpt- 204!!!!! wyje!!!!
Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom