• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Takie badania miałam jakie jeszcze warto wykonać na własną rękę aby szukać przyczynę niepowodzeń ( transfer 1bb, transfer 1bb i morula, stymulacja transfer 3AA i 3 razy porażka :-)
- kariotyp a póżnej MTHFR I TROMBOFILIA skierowanie od lekarza rodzinnego badanie na NFZ badanie wykonane w Mastemed Białystok
- USG TARCZYCY I TSH - na nfz
- wit D3, toxoplazmoza IGG i IGM
- AMH ( można na nfz ale ja robiłam prywatnie)
- hcv, Ca 125, antygoagulant toczniowy, - prywatnie
- na nfz - morfologia , alt, wit b`12, cholesterol, crp, ob,
- przeciwciała tpo, atg, ft4, ft4 - od endokrynologa
- grupa krwi prywatnie
- Chlamydia trachomatis - prywatnie

Dziewczyny wczoraj pobolaly mnie plecy i jak sie obudzilam bola mnie tez odcinek ledzwiowy (mam z ta czescia problem i co jakis czas tj. co kilka miesiecy mnie boli) ale juz nie raz czytalam ze we wczesnrj ciazy to nic dobrego. Dla przypomnienia 7t2d i w piatek na usg byl jeszcze jeden pecherzyk ale lekarz mowil ze pusty. Czy taki bol moze oznaczac ze ten pusty pecherzyk mnie opuszcza? Czy moze to zagrazac kropkowi?

Ostatnia edycja:
Ja jadłam normalnie i nawet mała kawę z rana piłam oczywiście więcej mleka niż kawy [emoji3]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez jadlam normalnie. Nawet zdazalo mi sie grzeszyc hamburgerem albo fanta (przez cala ciaze mialam meeeega ochote, mimo ze normalnie nie pije) [emoji4]
Kawe tez zdazylo mi sie wypic, ale sporadycznie, bo ogolnie nie lubie, choc w ciazy rzecz jasna mi sie chcialo [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez jadlam normalnie. Nawet zdazalo mi sie grzeszyc hamburgerem albo fanta (przez cala ciaze mialam meeeega ochote, mimo ze normalnie nie pije) [emoji4]
Kawe tez zdazylo mi sie wypic, ale sporadycznie, bo ogolnie nie lubie, choc w ciazy rzecz jasna mi sie chcialo [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj hamburgera albo cole tez zdarzyło się zjeść :D

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry