a masz możliwość wcześniejszego wyjścia? mogłabyś wówczas odespać trochę..Wizyta dopiero o 16. Pół nocy nie przespałam i jestem nieprzytomna. Nie wiem jak ja sie skupię w pracy. Mam nadzieję że głupot nie narobię.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a masz możliwość wcześniejszego wyjścia? mogłabyś wówczas odespać trochę..Wizyta dopiero o 16. Pół nocy nie przespałam i jestem nieprzytomna. Nie wiem jak ja sie skupię w pracy. Mam nadzieję że głupot nie narobię.
Kolacja to moze salatka grecka uwielbiam.Obiadek to moze rybka w panierce z platkow kukurydzianych.Ja generalnie nadwagi nie mam.Mam 171 cm i wagę 68 kg. ale leniuchem jestem. Dziś natomiast się ogarełam i z rana był krótki joggingco do odżywiania staram sie cukier ograniczac od jakiegos juz czasu. Muszę wprowadzić na pewno wiecej warzyw i owoców. No właśnie jakiś pomysł na zdrowy obiadek na dziś?
i kolację?
![]()
Lecze sie w Białymstoku w Medicover a jestem okolice OstrołękiJa w Gamecie w Łodzi a jestem z okolic Wielunia :-) a ty gdzie sie leczysz ?
a masz możliwość wcześniejszego wyjścia? mogłabyś wówczas odespać trochę..
Meg trzymam kciuki za wizytę!oby wszystko było dobrze!Iskra kciuki żeby wszystko było dobrze
Udanego dnia dziewczyny
Za mnie też proszę kciuki, wizyta na 17 i.znowu plamienia
To jestes podobnej budowy jak ja kochanaJa generalnie nadwagi nie mam.Mam 171 cm i wagę 68 kg. ale leniuchem jestem. Dziś natomiast się ogarełam i z rana był krótki joggingco do odżywiania staram sie cukier ograniczac od jakiegos juz czasu. Muszę wprowadzić na pewno wiecej warzyw i owoców. No właśnie jakiś pomysł na zdrowy obiadek na dziś?
i kolację?
![]()
o fajnieTo jestes podobnej budowy jak ja kochanaJa 172 cm i 64 kg przed ciazą
Jak sie dzis czujesz?