misis188
Fanka BB :)
sztucznyDziewczyny czy estrofem od 3 dnia cyklu to będzie przygotowanie do sztucznego czy naturalnego cyklu przy criotransferze? Bo szczerze mówiąc nic nie wiem na ten temat.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sztucznyDziewczyny czy estrofem od 3 dnia cyklu to będzie przygotowanie do sztucznego czy naturalnego cyklu przy criotransferze? Bo szczerze mówiąc nic nie wiem na ten temat.
a widzisz zależy może kto co lubi albo na jaki hotel trafili bo ja w turcji tez byłam i mi greckie bardziej psuje. W tureckim się nie zakochałamMi sie nigdy nie udalo ale moi rodzice byli w tym roku na Krecie i co do jedzenia to prawie plakali chleb i ser żółty w sklepie kupowali[emoji23] byli dwa czy trzy razy w Turcji to mówią ze Grecja pod względem jedzenia się chowa
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
dziękuję ja się pomodlę też za Was wszystkie w Gidlach.Tam dokonują się cuda uzdrowieńZ mojej strony masz gwarancję, że kciuki będą zaciśnięte i nie zapomnę o Tobie na niedzielnej mszy![]()
nie bałaś się jechac do turcji?Hehehe a ja bylam też w Turcji rok temu ale wolałam jedzenie z Grecji... ile ludzi tyle opinii... I w Turcji nie dla mnie klimat ..... ale ogólnie super..... nie ważne gdzie byle slonce plaza morze i basen
o też chcę Zakyntos. Wszystkie kiedyś odwiedzę! a co!Powiem wam że wszytskie Greckie wyspy są piękne. Byałam na Krecie, Zakynthos, Korfu, a w tym roku byliśmy na Gran Canarii. Lot trwał 6 godzin, dużo drożej jak w Grecji a widoki Greckie są ne do zastąpienia. Ja gorąco polecam Zakynthos-jestem w nim zakochana.
dziękuję ja się pomodlę też za Was wszystkie w Gidlach.Tam dokonują się cuda uzdrowień![]()
nie bałaś się jechac do turcji?![]()
Trzymam kciuki by te okropne plamiena Was opuściły!!!![emoji5]Dziewczyny , jestem w szpitalu. Wczoraj wieczorem dostałam takiego krwotoku że mało na zawał nie zeszłam. Pojechałam na pogotowie i mnie zatrzymali. Zrobili usg , dzidziuś żyje i serduszko bije ale mówią że może w jedna lub w drugą stronę pójść... Krwawie jeszcze choć mniej niż wczoraj, nic mi nie dają tylko tak leżę i odpoczywam . Zobaczymy czy to coś przyniesie.
Podziwiam Was ze macie jeszcze siły na modlitwę . jeszcze Pol roku temu wierzyłam ze to coś może dac.. Widocznie albo za cicho mówię albo Bóg mnie nie lubi .dziękuję ja się pomodlę też za Was wszystkie w Gidlach.Tam dokonują się cuda uzdrowień![]()
To i tak wieksze niz moje bo ja mialam 0.79rok temu miałam 0,9