Evelin83
Fanka BB :)
jestem na l4 od poprzedniego poronieniaJak bede w srode sprawdzac przyrost to ty juz bedziesz miec wizytewyspij sie jutro do poludnia to szybciej zleci
chyba ze chodzisz do pracy....nie pamietam
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jestem na l4 od poprzedniego poronieniaJak bede w srode sprawdzac przyrost to ty juz bedziesz miec wizytewyspij sie jutro do poludnia to szybciej zleci
chyba ze chodzisz do pracy....nie pamietam
![]()

powiedz jak mam to zrobic, a jak juz jestesmy przy technicznych rzeczach to jak dziewczyny wstawiacie sobie te opisy pod spodem np. z wartosciami bety? jestem w tym ciemnano zdarza sie,literowki mi wcisnelaswiem ze nie specjalnie,mozna zawsze cofnac,ja kiedys komus przez przypadek dalam"nie madre"a laska sie z ciazy cieszyla.Mozna cofnac
swoja droga wiem ze robie byki bo za szybko pisze
![]()
Dokladnie dobrze mowisz kliniki wcisna wszystko
Czy nie ma problemu z implantacja mysle ze tez jest a potwierdza albo wyklucza to wyniki immunologiczne. Jak plemniki jeszcze byly super i staralismy sie naturalnie to tez nigdy nie zaskoczylo
A nie opisujesz tu embrio glue
Bo ja pytam o embri gen
To teraz coś o dzieciach siostry
Zocha miała jakieś 3 latka i jako ze moja siostra jest zagorzala katoliczka to ciagala dzieci co niedziele albo i częściej do kościoła ...
Pewnego dnia po powrocie z kościoła moja mama mówi to siostry " to jak będziecie szły to tego sklepu to POJDE Z WAMI " na co Zocha " I Z DUCHEM TWOIM "![]()
powiedz jak mam to zrobic, a jak juz jestesmy przy technicznych rzeczach to jak dziewczyny wstawiacie sobie te opisy pod spodem np. z wartosciami bety? jestem w tym ciemna![]()
Orzechy brazylijskie i czerwone winko wlasnie mam taka drugs kolacjeDziekuje Ci bardzo, nie mam problemów z waga, a wręcz jestem bliżej dolnej granicy przy moim wzroście. Ostatni Criotransfer sie nie udał, chociaż leżałam prawie przez tydzień, oszczędzałam sie, jadłam ananasa przez 3 dni po itp itd. Tym razem chce zrobić wszystko żeby nie mieć sobie nic do zarzucenia. Dlatego pytam ponieważ naczytałam sie Was przy ostatnim transferze, ze lekarze zalecają taka dietę szczególnie po. Zastanawiam sie rownież nad braniem tego cudu Ferti Formula Oil. Teraz zażywam codziennie jeszcze maca. Co jeszcze można zrobić? A kosmetykach bezzapachowych tez już wiem[emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Od poczatku @ polecam najprzyjemniejsza czesc programu - codziennie lampka lub dwie czerwonego wytrawnego wina i duuuzo orzechow - brazylijskich, wloskich, migdalow - jakie masz. + tluste rybki, avocado, morelki itp a wsio to na piprawe endo. Ostatnio "wpadlam" na genialny pomysl - nasiona chia sa najbogatszym zrodlem omega -3 wiec dziewczynki na endo 2lyzki dziennie prosze jescDziekuje Ci bardzo, nie mam problemów z waga, a wręcz jestem bliżej dolnej granicy przy moim wzroście. Ostatni Criotransfer sie nie udał, chociaż leżałam prawie przez tydzień, oszczędzałam sie, jadłam ananasa przez 3 dni po itp itd. Tym razem chce zrobić wszystko żeby nie mieć sobie nic do zarzucenia. Dlatego pytam ponieważ naczytałam sie Was przy ostatnim transferze, ze lekarze zalecają taka dietę szczególnie po. Zastanawiam sie rownież nad braniem tego cudu Ferti Formula Oil. Teraz zażywam codziennie jeszcze maca. Co jeszcze można zrobić? A kosmetykach bezzapachowych tez już wiem[emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcia,Matko dziewczyny. Wlasnie sie zorientowalam ze ja nic nie wiem w sprawie IVF. Tzn ogolnie temat ogarniam. Ale jakie ananasy? Co to jest maca? Po transferze trzeba lezec? I czemu kosmetyki bezzapachowe?
Chyba potrzebuje jakies instrukcji dla zoltodziobow
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom