kredka82
Fanka BB :)
Oj ja tez na poczatku mialam okropne sny..I ja nie śpię już od godziny... Ostatnio budzę się ze strasznym bólem głowy a do łazienki idę jak na kacu. Do tego codziennie śnią mi się jakieś koszmary
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj ja tez na poczatku mialam okropne sny..I ja nie śpię już od godziny... Ostatnio budzę się ze strasznym bólem głowy a do łazienki idę jak na kacu. Do tego codziennie śnią mi się jakieś koszmary
Mam nadzieje ze przyniesiesz nam dobre wiesci[emoji9]Wagę sprawdza się właśnie podczas dokładnego usg, obiecali ze rano tuż po obchodzie i myślę że dotrzymaja słowa [emoji6] Położna uprzedzila mnie ze po tych sterydach cukier będzie mi skakał jak oszalały wiec samopoczucie może być różne. Oj tam ja wytrzymam wszystko oby moje kruszynki były zdrowe
[emoji127] 28.10.2017
no to mnie pocieszyłaś, mam nadzieję, że to uroki ciążyOj ja tez na poczatku mialam okropne sny..
Anetka a tak z innej beczki to strasznie podoba mi sie Twoje foto profiloweWagę sprawdza się właśnie podczas dokładnego usg, obiecali ze rano tuż po obchodzie i myślę że dotrzymaja słowa [emoji6] Położna uprzedzila mnie ze po tych sterydach cukier będzie mi skakał jak oszalały wiec samopoczucie może być różne. Oj tam ja wytrzymam wszystko oby moje kruszynki były zdrowe
[emoji127] 28.10.2017
boje sie ze przez ta luteine nie zauwazy pecherzyka i tylko bede sie stresowac ,
Ja chodzilam w zeszlym.roku po nieudanym transferze nie teraz i czulsm sie po tym bardzo dobrzeDzięki misis
A ile zabiegów miałaś? Czujesz, że to coś pomogło?
Trzymam kciuki za wagę [emoji110][emoji110][emoji110]Wagę sprawdza się właśnie podczas dokładnego usg, obiecali ze rano tuż po obchodzie i myślę że dotrzymaja słowa [emoji6] Położna uprzedzila mnie ze po tych sterydach cukier będzie mi skakał jak oszalały wiec samopoczucie może być różne. Oj tam ja wytrzymam wszystko oby moje kruszynki były zdrowe
[emoji127] 28.10.2017
Dziękuje[emoji3] Tak , sesje robiła nam ta sama fotograf, która była z nami na sesji ślubnej. Fantastyczna dziewczyna.Anetka a tak z innej beczki to strasznie podoba mi sie Twoje foto profilowei wgl śliczną masz sukieneczkę
Byliście na jakiejś sesji ciążowej?
O rety, cudownie. U nas z oddziału tez jedna laske zabrali wczoraj na pilne cc. Bardzo się biedna stresowala, płakała jak bobr ale z tego co wiemy urodziła śliczne różowe dzieciątko. Nie wiem ile dokładnie przed terminem ale takie historie mocno podnoszą na duchu [emoji9]Trzymam kciuki za wagę [emoji110][emoji110][emoji110]
A tak na poprawę humoru to wczoraj na forum mam listopadiwych przyszła na świat dziewczynka 1530g. I dostała 8 pkt. I radzi sobie dobrze [emoji5] więcej nie wiem czekamy na wieści od dzielnej mamusi [emoji6]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak jesteśmy bardzo dumne z dziewczyn , biedna leżała w szpitalu z krwotokiem , i wczoraj miała cc i ma malutką już ma świecie, teraz niech przybiera na masie [emoji5]O rety, cudownie. U nas z oddziału tez jedna laske zabrali wczoraj na pilne cc. Bardzo się biedna stresowala, płakała jak bobr ale z tego co wiemy urodziła śliczne różowe dzieciątko. Nie wiem ile dokładnie przed terminem ale takie historie mocno podnoszą na duchu [emoji9]
[emoji127] 28.10.2017