• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aśka super wynik, stawiam na jednego kropka, ale ważne, że beta nie spada tylko pnie się w górę jak szalona :)
Ja w końcu dzisiaj dostałam okres i.... zaczęłam panikować. Niby nie mogłam się go doczekać, żeby zacząć przygotowania do crio a tu radość pomieszana ze strachem. Jutro dzwonię do mojej kliniki i umawiam się na wizytę.
Ja mialam te same uczucia jak dostalam okresu. I w sumie dalej jestem w strachu czy endo dobrze rosnie a wizyta dopiero w srode :/

Ja mialam imsi pomimo, ze plemnki super. Ale ja zdalam sie na klinike a i tak mam wszystko za darmo, nawet leki sa po czesci refundowane w DK.
Gdyby i u nas tak było...
Czytam że nie ma jeszcze badań że imsi jest bardziej skuteczne...
Jest tyle dodatkowych bajerów do ivf...oczywiście wszystko kasa...
W Bocianie wariant droższy orientacyjnie 10 tyś. Tańszy 6 tyś...
A droższy nie zawsze znaczy lepszy...
I to są te właśnie dylematy

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zla ja i niedobra, nie wpisalam sie bo ile ile mozna sie wpisywac:) bylam ale w tym calodobowym czyli innym niz w piatek i zastanawiam sie nad tym jakie moga byc roznice w wynikach jak badanie jest robione na 2 roznych aparatach... dzis ladny wynik 560 czyli 103% od piatku.
WIEM!!! "A nie mowilyscie???!!!"
Cudnie :-)) Gratuluję raz kolejny i na prawdę czas zacząć się cieszyc!! :-))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry