Agnieś191
Fanka BB :)
Bardzo dobrzeDziewczyny czy to możliwe wynik bety 48 czy to jest dobrze to jest 7 dpt ???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo dobrzeDziewczyny czy to możliwe wynik bety 48 czy to jest dobrze to jest 7 dpt ???
Dziewczyny czy to możliwe wynik bety 48 czy to jest dobrze to jest 7 dpt ???
Absolutnie się nie kłócimy[emoji6]Jq sie wcale nie obrazamI tez konsultuje wszustko z lekarzami roznej specjalizacji bo tak sie sklada ze pracuje w szpitalu
![]()
No nic tak jak mowilam ja tylko ostrzeglam decyzja nalezy do ciebie.
Koncze temat bo bedziemy sie tu rozwodzic i jeszcze ktos pomysli ze sie klocimy![]()
Froncia suuuuper!!!!!!Energiczna super.. .. gratulacje !!!!
Po ilu????????????? Matko jedyna. Tym większe gratulacje!!!!!Dziewczyny moje marzenie w końcu się spełniło po 11 latach...
Nie moge w to uwierzyć ..... nie wierzę...... nie wierzę.... oby było wszystko w porządku.. .. W zwartej zrobię lokjena betę.. .wiem DziewcZyny nie byl am wpisaną Ale byłam pewna że to lipa będzie...
Beta dziś 4095.14!!!
Taką betę mialam 7dpt[emoji6]Dziewczyny czy to możliwe wynik bety 48 czy to jest dobrze to jest 7 dpt ???
Mam pytanie do dziewczyn którym sie udał. Od wczoraj czas boli mnie jak na okres. To moj 6 transfer;( boje sie iśc na betę. Za każdym razem gdy tak było to była dupa. Jakie były wasze odczucia po udanym transferze?? Mnie nie bolało nic, nie miałam żadnego plamienie, a od wczoraj to pobolewanie. Już coraz mnie mi sił i wiary w to że kiedykolwiek będe mamą. Betę będę robić w piątek albo czwartek czyli 12dt lub 13. Nie chce iść wcześniej.
Witaj Pixie, milo ze tu jestes. a jak u Ciebie? Na jakim etapie jestes?
Oboz byl naprawde super, po tym poronieniu bylo mi bardzo ciezko i stanelam na nogi po nim. Ja bede na sztucznym na pewno, czyli jest szansa jak sie okres pospieszy ze i w tym cyklu zrobie transfer.![]()
Hej dziewczyny! Za wszystkie wizyty kciuki))))
Wczoraj padlam szybko i spało mi się cudownie..13wrzesnia mamy rocznice szkoda że jeszcze nie będzie nic wiadomo
na bete mam iść 20go ..a myślicie że wcześniej mogę siknąć?
![]()
Dziewczyny wracajac do wątku książkowego sprzed kilku dni - zaczełam czytać dziś 11 minut Paulao Coelho. Oj wciąga.Czytała któraś ? Jak oceniacie?
Dziewczyny czy to możliwe wynik bety 48 czy to jest dobrze to jest 7 dpt ???