Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie poinformowanie tesciow wiazaloby sie z automatucznym zerwaniem kontaktu prawdopodobnie. Sama nie wiem. Za duzo do stracenia zeby probowac. Chodza na marsze obrony zycia itp...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
O nie, tylko nie to [emoji22] . Trzymam za Was kciuki i mam nadzieje ze maluszek trzyma sie ciebie dzielnie [emoji110] [emoji110] [emoji110]Chyba juz nie jestem... zaczal mnie zajebiscie bolec brzuch i chlusnela zywa krew... czekam tylko na meza zeby przyjechal z pracy i jade do kliniki... ale na cud nie licze... Boze dlaczegooooo mi to robisz?????!!!!
Mnie też możesz pożyczyć bo nie mam żadnejPożycz mi ja![]()
My akurat te podejscie trzymamy w tajemnicy, wiec gdyby nie te forum to chyba bym zglupiala. Zawsze latwiej sie wyzalic jak jest sie anonimowym. A my po to tu jestesmy, zeby sie wspierac :*no mamy nadzieje ze sie uda napewno dam znac ...fajnie tak komus sie wyzalic tak lzej na sercu..dziekuje za kciuki
no dokładnie my tez nikomu nie mowiliśmy o transferze.. powoli wariuje w domu i znalazłam was kiedy czytam ilu kobietom sie udało to serce rośnieMy akurat te podejscie trzymamy w tajemnicy, wiec gdyby nie te forum to chyba bym zglupiala. Zawsze latwiej sie wyzalic jak jest sie anonimowym. A my po to tu jestesmy, zeby sie wspierac :*
Wpiszesz nam się w kalendarz?? Będziemy trzymać kciuki!!! Link do: Kalendarzdzieki.. tez mu tak to wyjasnilismyjutro pierwsze sprawdzenie bety...az sie boje czy sie udało czy jednak nie ...