W ciemno nie widzę sensu brać leków i byłam zdziwiona ze ktoś pisał o czymś takim na forumNa e coli Zinnat lub inny antybiotyk z antybiogramu, bo w ciemno nie da się rady wyleczyć. Potrzebny jest posiew z antybiogramem.
---23tc---
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W ciemno nie widzę sensu brać leków i byłam zdziwiona ze ktoś pisał o czymś takim na forumNa e coli Zinnat lub inny antybiotyk z antybiogramu, bo w ciemno nie da się rady wyleczyć. Potrzebny jest posiew z antybiogramem.
A nt i zastawka trojdzielna ok? To nie jest bynajmniej dobra wiadomość ale niczego nie wskazuje na pewno. Kiedy robisz pappe? Może lepiej nifty lub hormony? Jakoś bardziej rzetelne mi się wydająCoś znowu w kalendarzu popiepszyłam, ale badania genetyczne miałam dzisiaj. I wyszło brak kości nosowej /hypoplastyczna/ . Muszę zrobić badanie pappa . Miałyście coś takiego w swoich przypadkach.![]()
A co by miała sobie zarzucać. Robiła wszystko aby sie udało i nadal robi, jak każda z nas. Zawsze jak coś takiego sie dzieje analizujemy co poszło nie tak, ale jak dla mnie to istna loteria. Szczęście i tyle.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Melduje poslusznie ze sie trzymamDziękuje
Dzoasia.. kurde, co ja czytam.. cholera.. trzymaj się.
Kurde, mialam nadzieje ze tylko ja dzis z ciulowymi wiesciami... no nic, walczymy jeszcze, cio?@dżoasia rany!!!!!! Brak mi słów. Weszłam na forum na sek i przeczytałam tylko co Cię spotkało i nie wierzę! !!
Dziewczyny u mnie znowu klapa beta < 1.2 , w sobotę powtórzę, ale na cud nie liczę....
Podobnie u mnie. Córka 7 lat w sumie bez problemu a teraz od roku nic ciągle problemy. Jestem po nieudanuej iui i myślę nad in vitro...Cześć dziewczyny. Podczytuje Was od jakiegoś czasu... i chyba czas najwyższy przyłączyć do Was jeśli pozwolicie?? Jutro mam swoją pierwszą punkcje w życiu i mam nadzieję ze ostatnią. Znioslam ok trzydziestu jajek ale jutro się okaze jakiej sa jakości. Nie wiadomo czy będzie transfer bo mam wysokie ryzyko hiperstymulacji... dodam że mam już jedno dziecko poczete bez problemów w wieku siedmiu lat więc teraz in vitro i starania są dla nas dużym zaskoczeniem
a te hormony co to jestA nt i zastawka trojdzielna ok? To nie jest bynajmniej dobra wiadomość ale niczego nie wskazuje na pewno. Kiedy robisz pappe? Może lepiej nifty lub hormony? Jakoś bardziej rzetelne mi się wydają
---23tc---
Matko, @dżoasia tak strasznie mi przykro!!!Kurde, mialam nadzieje ze tylko ja dzis z ciulowymi wiesciami... no nic, walczymy jeszcze, cio?![]()