Ze niby ten ovitrell powoduje przyspieszenie wzrostu bety ...i działa jak witaminy dla zarodka bo tam jest kosmowka ludzka. A przyrost niecale 60% więc to pewnie tylko lekJak to mały? Beta ma przyrastać o 66%. Wiec chyba Ok. A ovitrelle na co?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ze niby ten ovitrell powoduje przyspieszenie wzrostu bety ...i działa jak witaminy dla zarodka bo tam jest kosmowka ludzka. A przyrost niecale 60% więc to pewnie tylko lekJak to mały? Beta ma przyrastać o 66%. Wiec chyba Ok. A ovitrelle na co?
Dziewczyny, a u mnie jest masakra, płacz i zgrzytanie zębów. Pobrano mi 15 jajeczek, bardzo się cieszyłam bo poprzednim razem było tylko 5 i tylko 3 były ok (protokół krótki). Niestety tym razem okazało się, że są fatalnej jakości, embriolog jeszcze czekoś takiego nie widział, żeby z 15 nie było co wybierać. Ale wybrał najlepsze z tych najgorszych do zapłodnienia. Nic się nie podzieliło. Beznadzieja. Jaka jest przyczna nie wiadomo, może długi protokół i leki źle na mnie działają. Może na taki cykl trafiliśmy. A może moje jajniki produkują takie beznadziejne jajca...
Dobra jestem juz po wizycie co prawda widzialam tylko dwa pecherzyki ciazowe jeden wiekszy z cialkiem zoltym,a drugi troszke mniejszy,ale dr mowi,ze jeszcze zobaczymy,bo moze cos z niego byca wizyta serduszkowa 8grudnia czuje sie juz cudownie po wizycie
Wam zycze tez takich cudownych wiadomosci..
Było 9, 1podali wczoraj, dziś dzwonił embriolog że 2 od wczoraj nie zrobiły postępu, 4 zamrożone w 3 dobie, a 2 prą do blastki![]()
Beta dzisiaj 405...w środę równe 48 godz przed 250... mały przyrost biorąc pod uwagę ze biorę ovitrell... pozamiatane.... wszystko do dupy
Dziewczyny, a u mnie jest masakra, płacz i zgrzytanie zębów. Pobrano mi 15 jajeczek, bardzo się cieszyłam bo poprzednim razem było tylko 5 i tylko 3 były ok (protokół krótki). Niestety tym razem okazało się, że są fatalnej jakości, embriolog jeszcze czekoś takiego nie widział, żeby z 15 nie było co wybierać. Ale wybrał najlepsze z tych najgorszych do zapłodnienia. Nic się nie podzieliło. Beznadzieja. Jaka jest przyczna nie wiadomo, może długi protokół i leki źle na mnie działają. Może na taki cykl trafiliśmy. A może moje jajniki produkują takie beznadziejne jajca...
No nie wiempokecialam tylko kilogram.
DziękujęGratulacje. Maluszek albo Maluszki na pewno dadzą Wam mnóstwo radości i miłości.
choc ja taka chudzina to niewiem jak one sie tam zmieszcza
Albo taki cykl, albo protokół, albo jajniki takie złe produkują.O cholera! A co lekarz na to powiedział?
Może faktycznie ten długi protokół Ci nie służy.