dżoasia
Fanka BB :)
Pani ja w pracy dużo muszę dźwigać, taki brzucholek przy tym to pikuśHahahaha ale wez i udzwignij!
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pani ja w pracy dużo muszę dźwigać, taki brzucholek przy tym to pikuśHahahaha ale wez i udzwignij!
Jak słodycze to słodycze gorzkich nie przyjmujezylwa a masz gorzką czekolade? ryż na wodzie też ponoć dobry
Idz go gina usg zrobi i moze to crp zleci i bedziesz all wiedziala. A w klinice juz umowilas u swojego wizyte?Ojj wątpię czy to jest dobrze bo bardzo dziwny jest ten ból jak noge podniósł trochę mocniej przy chodzeniu to boli i biegunkę dzisiaj miałam wykończeń sie normalnie dzisiaj wzięłam ostatnią tab antybiotyku może zrobię jutro crp i zobaczę czy spadło
póki nie miałaś transferu to pakuj przeciwbólowe, nie ma co się męczyć a i podleczyć do transferu wskazaneJak słodycze to słodycze gorzkich nie przyjmuje..no nic posiedzę przeczekam i może niedługo się położę
![]()
No i na to czekałam hahahpóki nie miałaś transferu to pakuj przeciwbólowe, nie ma co się męczyć a i podleczyć do transferu wskazane![]()
Ogólnie czekolada pomaga na biegunkę. Zrób sobie mocną herbatę, ale gorzką lub zaparz rumianek. Galaretka, kisiele i dużo pij, żeby się nie odwodnić.Jak słodycze to słodycze gorzkich nie przyjmuje..no nic posiedzę przeczekam i może niedługo się położę
![]()
Dziękuję herbatkę już robięOgólnie czekolada pomaga na biegunkę. Zrób sobie mocną herbatę, ale gorzką lub zaparz rumianek. Galaretka, kisiele i dużo pij, żeby się nie odwodnić.
Haha rozwalilas mnieNo i na to czekałam hahahjuż pędzę o matko
Nie jeszcze nie umowilam jutro będę dzwoniła i umawiala nie wiem co mi dolega ale to uciążliwe się robi a może dlatego że z M trochę pobaraszkowalismy po takiej przerwie to juz się chciało heheIdz go gina usg zrobi i moze to crp zleci i bedziesz all wiedziala. A w klinice juz umowilas u swojego wizyte?
Jeszcze stoperan by się przydałHaha rozwalilas mnie@dżoasia zawsze z pomoca
To bierz tego ibuproma i mam nadzieje ze Ci odpusci. Ja mam punkcje w czwartek...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom