nieagatka
Fanka BB :)
[emoji2358][emoji16][emoji1787][emoji23][emoji12][emoji23][emoji1787]Trzeba się na chrzciny szykować [emoji14] Jak my sie wyrobimy? Jeszcze u @nieagatka trzeba imprę z korpo zaliczyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
[emoji2358][emoji16][emoji1787][emoji23][emoji12][emoji23][emoji1787]Trzeba się na chrzciny szykować [emoji14] Jak my sie wyrobimy? Jeszcze u @nieagatka trzeba imprę z korpo zaliczyć
Miejsca nie maA myślałam, że ona żyje w lodówce każdego polaka. Masz szczęście, że w twojej nie![]()
Fajnie [emoji16]Chyba mamy pomysł na imię [emoji4] w 20tc, to i tak nieźle jak na nas...
Sama zarzuciłam to imię, ale potem mnie naszły wątpliwości. Mojemu M się tak spodobało, że zaczęłam znowu myśleć i to rzeczywiście chyba jest to[emoji4]
No więc Tygrysek chyba będzie miał na imię
Oskar[emoji3590][emoji3059]
Imię świetne, mało spotykane ale nie jakieś nawydziwianeChyba mamy pomysł na imięw 20tc, to i tak nieźle jak na nas...
Sama zarzuciłam to imię, ale potem mnie naszły wątpliwości. Mojemu M się tak spodobało, że zaczęłam znowu myśleć i to rzeczywiście chyba jest to
Oskar❤![]()
Trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]Dziewczyny ja już po pobraniu krwi na betę [emoji4] teraz oczekiwanie na wyniki. Strasznie się boje kolejnego rozczarowania [emoji17]
Moja największa miłość Oskar- mój chrześniakChyba mamy pomysł na imięw 20tc, to i tak nieźle jak na nas...
Sama zarzuciłam to imię, ale potem mnie naszły wątpliwości. Mojemu M się tak spodobało, że zaczęłam znowu myśleć i to rzeczywiście chyba jest to
Oskar❤![]()
Wszystkie Oskary to fajne i niezwykle mądre chłopaki!!Chyba mamy pomysł na imięw 20tc, to i tak nieźle jak na nas...
Oskar❤![]()
Poza moim szefem [emoji1787][emoji12] Ja to mam farta [emoji16][emoji23]Wszystkie Oskary to fajne i niezwykle mądre chłopaki!! [emoji175][emoji175][emoji175]
Ja tezNoooo, dla innych to jest takie proste, co nie? A ja się kuwa na obojętnie kiedy wstrzelić nie mogę i to już kilka lat![]()