Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dlaczego ona może bez problemu a ja nie....? Trochę mnie się nazbierało a nie mam z kim nawet pogadać, bo kto Ciebie zrozumie....? Może wy mi coś poradzicie, może któraś z Was przechodziła takie stany... Boję się, że popadnę w depresję
Co mogę Ci poradzić .... Kochana staraj się pogodzić z faktem iż nie możesz mieć dzieci drogą naturalną, niepłodność jest chorobą cywilizacyjną, jest to okropne, że tyle par ma kłopoty z zajściem w ciążę, ale trzeba się też cieszyć z tego, że żyjemy w czasach gdzie można skorzystać z In vitro- cudu medycyny, dzięki któremu każda z nas wkrótce przytuli swoje ukochane dzieciątko. Niestety na ten cud troszkę trzeba poczekać, ale wytrwałość zostanie wynagrodzona. Jestem na tym forum od czerwca 2012, poznałam wiele dziewczyn, które były na Twoim etapie a które w chwili obecnej tulą swoje dzieciaczki, czekają na rozwiązanie czy ujrzały właśnie 2 kreski na teście. In vitro na prawdę jest skuteczne, trzeba tylko wierzyć i walczyć i w żadnym razie się nie poddawać. Wiem co mówię, bo przeszłam bardzo długą drogę od ciąży obumarłej, poprzez ciążę pozamaciczną, 2 nieudane in vitro i co... w końcu stał się cud