Ruda08
Fanka BB :)
A poleżałaś sobie troszkę ? Zawsze coś wypadnie, na to nie ma radyKurka dziewczyny czy to norlanne... Koło 9 wlozylam sobie globulka prg clostybet i teraz skorzystałam z toalety i cała biała maź "wyskoczyła"![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A poleżałaś sobie troszkę ? Zawsze coś wypadnie, na to nie ma radyKurka dziewczyny czy to norlanne... Koło 9 wlozylam sobie globulka prg clostybet i teraz skorzystałam z toalety i cała biała maź "wyskoczyła"![]()
Cholipa nie właśnie, wstalam odrazu i zaczęłam ogarnąć w domku może dlatego buuu ale gapa ze mnieA poleżałaś sobie troszkę ? Zawsze coś wypadnie, na to nie ma radyale mi lekarz mówił, żeby po aplikacji tak z godzinę poleżeć
![]()
normalne - tez tak mamKurka dziewczyny czy to norlanne... Koło 9 wlozylam sobie globulka prg clostybet i teraz skorzystałam z toalety i cała biała maź "wyskoczyła"![]()
on zawsze bedzie troche wyplywalCholipa nie właśnie, wstalam odrazu i zaczęłam ogarnąć w domku może dlatego buuu ale gapa ze mnie![]()
Hahahahaha kijem grubym jakimśDzialaj,bo za chwile bedziesz sie turlac a maz popychac patykiem.Duzo nie zalatwisz![]()
Narazie daje rade, w październiku będzie gorzej jak przyjdą na światAle extra bąble!!! Jak Ty dajesz rade![]()
Mi powiedzial zeby przez godzine nie robic sikuA poleżałaś sobie troszkę ? Zawsze coś wypadnie, na to nie ma radyale mi lekarz mówił, żeby po aplikacji tak z godzinę poleżeć
![]()
No i bardzo dobrze,ja tez tak szybko wszystko gotowe mialamHahahahaha kijem grubym jakimś
Ja już wszystko mam gotowe, czekam na ostatnie przesyłki i wszystko kupione bd![]()