Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zuzia2011 - za tydzień na 100% powinno urosnąć. To będę trzymać kciuki za to, żebyś miała super endo. A jakie zastrzyki bierzesz? Na co?
Bedzie ok, ale znajac lekarzy podkarmia cie luteina zeby wiecej bylo tak w razie czego. Ja jak milam 40 to mialam zwiekszenie dawki. A teraz w ogole nie biore luteiny i chyba jestem mega odosobionym przypadkiem tutaj bo jade tylko na kwasie foliowym... No i teraz clexane czy jak mu tam... Paskudne, gorsze od gonapeptyluczyli ja powinnam mieć 9-41 wtedy bedzie ok?
Milagors - to może weź no-spę na ten ból? Może coś pomoże ciut. A clexane masz rację. Jest paskudne. Brałam je przy pierwszym podejściu.
To tak lapie z zaskoczenia, trzyma 10 minut i nospa nie zdarzy zadzialac wiec trzeba to na zywca jakos przebolec.
Dziewczyny!!! Nie ma nic gorszego niz ta hiperka, juz wole pickupa miec codziennie![]()
Jeny żeby już tak zostało jak bo czuje cały czas że śnie.. Równo rok temu mieliśmy w Invickcie kwalifikacje do progray, cały rok ciągłego stresu, morza wylanych łez, traumy, trzech punkcjach, wydanych kroci.. i teraz po roku widok mojego małego 'mercedesa' w brzuszku! i jak tu nie walczyć... przepraszam że nie odpisze do każdej ale nie nadrabiam postępu na forum, żyje teraz w trochę innym świecie, a mdłości nie pozwalają mi za długo urzędować przy kompie wieczorem :-( do tego po 8 godzin w pracy. Trzymajcie się kochane!