Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nie martw się tyle!!!Kwaituszekq20 - hmmm... to nie wiem co Ci poradzić. Ale chyba najrozsądniejsze sprawdź jak najszybciej amh. Wtedy będziesz mogła podjąć decyzję. Bo jak masz dobre to koszt leków nie będzie straszny. A nie próbowałaś u normalnego nawet ginekologa stymulacji clostilbegytem? Przy naturalnych staraniach się stosuje. Tabletki są tanie i często od tego zaczynają próbę w klinice, żeby sprawdzić jak reaguje organizm na leki i ile właśnie pęcherzyków może wytworzyć.
co ja bym bez Was zrobila,nie mam nikogo z kim moge pogadac bo nikt takich problemów jak my nie ma i nie jest w stanie zrozumiec i pocieszyc,choc mam wokół siebie mnostwo zyczliwych osob to nie to samo..BARDZO WAM DZIĘKUJE!!!!
madzialenak mam mrozaczki dwa ale boje sie ze nastawie sie na crio a okaze sie ze malenstwa nie przezyły mrozenia i znowu bede cierpiec moj maz mowi ze podejdziemy do crio a ja sie nie uda zmienimy klinikę tylko ze ja nie mam siły na kolejne rozczarowania
lawendowy postaram sie nie znikać choć nie wiem czy dam rade cieszyc sie razem ze szczesliwymi mamami czytać o waszym szczesciu bo mimo ze w głebi serca bardzo sie ciesze z wami to teraz boli podwojnie
gotadora program super pomijajac koszta bo spore to w moim przypadku doliczyc musiałabym koszta dojazdu bo nawet do warszawy z katowic mam dosc kawałek by jezdzic na wizyty,bede musiała poszukac czegos na slasku jakiejs kliniki ktora jest sprawdzona juz przez dziewczyny
Czytałam też,że robienie crio na cyklu bezowulacyjnym jest bez sensu.A skąd wiedzą, czy akurat jest owulacyjny?