Czesc Dziewuszki
Kinga, Domat, kciuki zacisniete za wasze udane wizyty.&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Darii, dziekuje ,ze pytasz. Dzis w nocy , to juz nawet nie wiem ile razy lecialam do toalety z moczem. Dodatkowo bolal mnie brzuch i rano juz podejrzewalam zapalenie pecherza ale pomyslalam przez chwie,ze to niemozliwe bo biore ciagle jeszcze leki przeciwzapalne. Chyba przyczyna bolu jest inna.
Darii, zycze Ci, aby te dolegliwosci z przyjmowaniem lekow szybko odeszly w niepamiec. Przypomnij mi prosze kiedy Ty teraz zaczynasz??? W nastepnym cyklu?
Tequila :-

-

-

-

-

-

-

-

-( bardzo zasmucil mnieTwoj post :-

-

-

-( Doskonale wiemy co czujesz. Zadne slowa w tej chwili nie ukoja TWojego bolu, ale zobaczysz,ze po placzu przyjdzie sila do dalszej walki.Moze nie dzis i nie jutro ale przyjdzie. Trzymaj sie kochana i nie poddawaj.
Pamietaj,ze my jestesmy tutaj na forum, aby sie rowniez wspierac w ciezkich momentach. Dlatego podpisuje sie pod tym co napisala Lawendowy , nie uciekaj od nas.
Mnie osobiscie bardzo, to forum i dziewczyny pomogly w ciezkich chwilach... a bylo ich , oj bylooo