motylek24
Fanka BB :)
Ja mam blastke 1BB więc raczej słaby zarodek.Blastke 2AB ja to bardzo chciałam rodzeństwo dla małej dlatego podjelismy decyzje ,ze już wracamy będzie gorzej jak się nie uda
Walczcie o rodzeństwo bo warto.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam blastke 1BB więc raczej słaby zarodek.Blastke 2AB ja to bardzo chciałam rodzeństwo dla małej dlatego podjelismy decyzje ,ze już wracamy będzie gorzej jak się nie uda
Za jakies 2 tyg ,zeby pierdylion razy nie jezdzic.Ja idę w sobotę.. to będzie dopiero 16dpt.. ale zs mialam wczesna implantacje a beta w 12dpt byla 614 to musi być coś juz widać.. Jak nie będzie tzn ze nic z tego. Jak narazie objawy nie ustąpiły ale i tak mam pełno czarnych myśli i oczywiście przyrosty mi ciągle nie pasują
A Ty kiedy lecisz na usg ?
Wiem,bilam sie z tymi myslami jak z przyslowiowym koniem.Dlatego jeszcze tutaj siedzę, nie potrafię zapomnieć. Ciężkie to jest![]()
I jeszcze ja gratuluję z całegoWiem,bilam sie z tymi myslami jak z przyslowiowym koniem.
A Ty teraz jesteś przed stymulacją czy na jakim etapie jesteś, bo niestety nie pamiętam...Dziewczyny.. Płakać się chce
Wczoraj krew na papierze to myślę miesiączka przyszła.. Resztę dnia kilka kropel brązowego plamienia i tyle.. Dziś rano też krew na papierze i teraz pod wieczór odrobina krwi.. Co to może oznaczać?Miala któraś z Was tak?
Mam zacząć stymulacje od 2 dnia cyklu..A Ty teraz jesteś przed stymulacją czy na jakim etapie jesteś, bo niestety nie pamiętam...
Hm. Ja bym zrobiła pewnie teścik, na widok brązowych plam.Mam zacząć stymulacje od 2 dnia cyklu..
Robiłam test.. 2 dni po spodziewanej, 4 dni i dziś.. Myślę, że ciążę mogę wykluczyć, ale martwią mnie bardzo te plamienia..Hm. Ja bym zrobiła pewnie teścik, na widok brązowych plam.
Czasem tak bywa przy cyklach bezowulacyjnych, albo owulacja była w toku i pęcherzyk nie pękł. Dokładnie miałam ostatnio druga sytuacje. Reset cyklu rozpoczął się plamieniem przez około 4 dni, potem miesiączka dłuższa niż zwykle u bardziej skąpa.Dziewczyny.. Płakać się chce
Wczoraj krew na papierze to myślę miesiączka przyszła.. Resztę dnia kilka kropel brązowego plamienia i tyle.. Dziś rano też krew na papierze i teraz pod wieczór odrobina krwi.. Co to może oznaczać?Miala któraś z Was tak?
Mam zacząć stymulacje od 2 dnia cyklu.