reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny kochane, powiedzcie kiedy zaczęłyście coś czuć w czasie stymulacji. Ja mam dzisiaj 4 dzień menopuru i nic nie czuję, żadnego kłucia czy powiększonego podbrzusza. Obawiam się . że znowu nic nie rośnie jak ostatnim razem.

reklama
Zuzia2011 - ja się wybieram tak około godz. 9 właśnie ( bo z domku wyjadę tak około 7, a mam ciut do Wrocławia) i wyniki do 2-3 godzin maks będę miała. No, a odnośnie bólu to ja ostatnio czuję się jak na @, tzn. w brzuchu cały czas mam takie odczucia. Jajniki mnie nie bolą, ale ból jajnika mega miałam chyba w 3 lub 4 dniu po transferze. Potem mi przeszło na szczęście. Kurcze to będę trzymać kciuki za Ciebie jak się będziesz kłuć i za Twoje wyniki &&&&&&& Oby były dobre.

Kinia to my prawie w jednym czasie bedziemy sie kluc i prawe w jednym czasie odbierac wyniki:szok::szok: to ja za ciebie ty za mnie &&&&&

Kinius teraz doczytalam twojego posta o tych bolacych jajnikach dziekuje bardzo to ja sie trzymam tego jak nie wiem :))

Ostatnia edycja:
Kamryn - kochana to nie ma boleć brzuch. Jak boli to znaczy, że mega mocno jesteś stymulowana.No, a ból to skutek boczny. To ma działać po prostu tylko. A nie czujesz nic jajników?

dagnes78 - ojej ale cie chorobsko dopadlo - duuuuzo zdroweczka zycze - a co do objawow ciazowych to tez ich nie widze :( A co do przeziebienia to niby oslabiony organizm lepiej przyswaja zarodki:)

TeQuila i ciebie tez dopadlo??? Ja nic nie pomoge na katar zadko mnie dopada ale tobie tez duzo zdroweczka zycze:)

Ewa19791979 - przykro mi.... wiem ze ci serce peka sama nie wiem jak to zniose jak sie nie uda mnie czeka testowanie w sobote tez bardzo sie boje. Trzymaj sie

Hola - ty!!!!! Ale nam tu niespodzianke zrobilas - ostatnio pytalam na forum kiedy podchodzisz ale nic nie odpisalas a teraz masz juz swoje dzidziulki pod sercem:-) Bardzo sie ciesze i trzymam trzymam kciuki bardzo

reklama
9 marzec Kinga_1 wysoka beta!
9 marzec Zuzia2011 wysoka beta!
11 marzec Tequila I scratching przed udanym crio
12 marzec martka273 I scratching przed udanym crio
12 marzec dagnes78 wysoka beta!
13 marzec Gotadora - podgladamy maluszki
14 marzec Roxii - udane crio
14 marzec lulin I wizyta przed udanym crio
16 marzec Asia_77 - I wizyta przed udanym IVF
18 marzec avocado wysoka beta!
18 marzec hola wysoka beta!
18 marzec mgielka888 wysoka beta :):)(13 dpt)
Marzec malinuś udane crio
Marzec Kamryn owocna stymulacja
Marzec aneszka81 owocna stymulacja
Marzec darii owocna stymulacja
Marzec/kwieciec Fusun - owocna stymulacja

Marcikuk - dziekuje ze do nas zagladnelas i dalas nam troszke nadziei - no a twoje zdjecie w stopce jest dowodem na to ze sie udaje:) Duzoo zdroweczka dla ciebie i twoich szkrabow:)

Asia_77
- fajnie ze udalo cie zrobic te badania no i ze zalapalas sie juz na kolejne - kazdy dzien zbliza cie/nas do celu:)

Roxii - ty wiesz za toba w ogien kazdego dnia i w kazdej minucie&&&:-)

mgielka888 - mnie caly czas od criotransferu boli dol brzucha ale czy to dobry znak sie okaze

dziewczyny doczytalam ostatnie posty i dopisala te osobki ktore wskazaly jakas date a nie dopisaly do listy - no dopisywac sie kogo jeszcze nie ma

Ostatnia edycja:
Do góry