annemarie
Fanka BB :)
Ok,ok wierzeJa miałam 4x krótki z antagonista poprzedzony antykami .
Tyle ze faktycznie przy wysokim amh powinno sie wolno stymulowac,zeby lepsze wyniki osiagnac,czy to sie rowniez zmienilo ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ok,ok wierzeJa miałam 4x krótki z antagonista poprzedzony antykami .
Kogo jak kogo, ale mnie za przekleństwa przepraszac nie trzeba [emoji1787][emoji1787]Wqrwia mnie ta korona potwornie!!!!! Sorry za przeklenstwa ,ale niech juz sobie wypier**&&a[emoji1787]
Życzę oby te dwa szczęścia zostały z Tobą na długie i nudne 9 miesiecyDziewczynki melduje się po transferzena USG widziałam kruszynki jak lecą do mamusi ❤❤
Jeden ma 4aa, a drugi nie wiem czy dobrze rozumiem z tej rozpiski M2![]()
Ja pierwsza córkę rodziłam w wieku 21lat, pewnie nawet noworodka wcześniej na oczy nie widziałam. Nie ma czym się martwić, przy pierwszej ciąży przydaje się szkoła rodzenia, bo jakieś pomysły podsuną, to i owo pokażą, ale tak naprawdę po porodzie człowiek nie ma wątpliwości jak zajmować się dzieckiem, a jeśli chodzi o pomoc rodziców czy innych osób, to chyba nikt tak naprawdę jej nie ma. Każda z nas większość czasu spędza ze swoim noworodkiem sama, czasami maż jest w domu, ale to nie każdy, mój np tacierzyński chce wziąć dopiero pod koniec wakacji, jak synek będzie już większy i gdzieś sobie pojedziemy.
na początkowym etapie ta pomoc z zewnątrz nie jest tak bardzo potrzebna - zwłaszcza ze standardy opieki moooocno się zmieniają i nasze mamy mają dość odmienne poglądy na ten temat niż propagowane są teraz.
Później jak dziecko podrośnie i chciało by się gdzieś wyjść - wtedy rodzina się przydaje, ale ja bym noworodka nie zostawiła z nikim (chyba nawet z mężem bym się nie odważyła)
Mnie przeraza ten powolny brak nadzieji ,ze to sie kiedykolwiek skonczy.Jak słyszę o nowej odmianie korony to już nawet nie czytam.
CO ZA Szmata z tej lekarki [emoji33] Ja to bym ja chyba przetrąciła za takie słowa [emoji2356]
Oby babcia wyzdrowiała szybko... [emoji110]
Ja pierdole co za baba [emoji33]. Tak, najlepiej się od razu do trumny kłaść [emoji35]
Bardzo ci współczuję [emoji26]. Oby babcia okazała się silniejsza niż ten głupi Covid [emoji3590]
Dzięki dziewczyny [emoji8][emoji8]Dużo zdrówka dla babci [emoji3590][emoji120] a tępa lekarke niech karma potraktuje odpowiednio...
Wg najnowszego slownika:Kogo jak kogo, ale mnie za przekleństwa przepraszac nie trzeba [emoji1787][emoji1787]
Z tym spi to baaardzo roznie bywa..moja pierworowdna nie spala, byla na piersi ciaaagle, od pierwszych momentów zycia, plakala przy kazdym odstawieniu. Maz byl z nami ciagle wiec cos tam pomogl.Taki maluszek bardzo dużo śpi na początku, nawet nie trzeba często przewijać. Dobrze sprawdzają się pieluchy z paskiem (wiadomo kiedy posikana). Mi najbardziej brakowało kogoś w ciągu dnia właśnie, żeby pomogl podać do karmienia, podpowiedział jak ułożyć. Jak jesteś sama z dzieckiem w szpitalu po porodzie to słabo schodzic/wchodzić na lozko z dzieckiem.
Hehe u mnie to funkcjonuje od dawna, wiec raczej nie taki najnowszy ten słownik [emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787]Wg najnowszego slownika:
Wypierdalac=isc
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
U mnie pierwsza stymulacja tez byla na procedurze krotszej. Ja bym zaufala lekarzowi. Mi tłumaczył, ze ze względu na wysokie amh i to ze to pierwszy raz zaczyna od krótkiego.A może wybrac powinnismy procedurę długą? Jak myslicie? Doradzcie co lepsze![]()