bzzz1
Fanka BB :)
Oby tym razem się udałoJest bardzo dobry, uznaje się ze w tym czasie powinna być ponad 100. Wysokość raczej wskazuje na jeden zarodek, ale kto wie..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oby tym razem się udałoJest bardzo dobry, uznaje się ze w tym czasie powinna być ponad 100. Wysokość raczej wskazuje na jeden zarodek, ale kto wie..
No polubiła....Bardzo mi przykro :-( polubiła Cię ta endometrioza i rozprzestrzenia się jak przystało na zarazęwie gdzie jej będzie dobrze. Paradoksalnie to jak z nowotworem u chlora spod sklepu się będzie rozwijał wolniej. Było tak o siebie dbać..?!
PS. Jak żart nie na miejscu to powiedz.
Oj tak! To były bardzo rozsądnie wydane pieniądze dla mnie w tej ciąży. Dodatkowo gdybym nie wiedziała jaka płeć jeszcze bardziej bym się denerwowała bo te żeńskie u nas pechowe a tak wiem ze jak chlopak to powinien dać radęŻeby Cię bardziej uspokoić mi mówili w klinice, ze ten test ma porównywalną czułość do amniopunkcji. To chyba nie dziwne, ze ważniejszy niż te markery z usg ;-) ale serio tez bym trzęsła portkami gdyby nie ten test.
Tez bym wróciła tego jestem pewna.Zycze ci powodzenia, my kobiety jesteśmy tak silne ze poradzimy we wszystkim a cos sie kończy cos zaczyna wiec życzę Ci zebys kiedys jak juz będziesz gotowa znalazla kogoś na swojej drodze z kim będziesz szczęśliwa w 100 procentachA co mam zrobić? Zostawić ten zarodek w zamrażarce? Mogę sama wychować dziecko. Poradzę sobie.
Mają obowiązek Ci ją wydać... Prawdopodobnie nawet nie zapytają dlaczego chcesz odejść...Dziewczyny
Z serii głupie pytanie
Jak chce dokumentację odzyskać z poprzedniej kliniki to oni mają obowiązek mi ją wydać ? Czy będą robić problemy ?
Chodzi o Bocian Białystok
Ja nawet oglądałam te preparaty, o których pisałaśCześć kochane.Kiedys wam pisałam ze przeszlam przez program oczyszczający organizm który trwal 9 dni.Co zyskałam a wiec
Energia, nawyk picia wody w dużych ilościach lepsza figurę i utratę kilogramów .Wiec wzięłam byka za rogi dołączyłam do współpracy z firmą Forever i rekomenduje wszytko co dobre w produktach i programach wlasnie tej firmy. Produkty są mega oparte na naturalnych składnikach.O wszystkim mogłabym tu pisac i pisac wiec jeśli któraś z was by chciala poznać szczegóły zapraszam na priv.Warto dziewczyny
Bocian w Warszawie robił mi wszystkie odpisy poświadczone, odpisy z badań, itd, dlatego to tyle trwa. To chyba ich standard.Dziewczyny
Z serii głupie pytanie
Jak chce dokumentację odzyskać z poprzedniej kliniki to oni mają obowiązek mi ją wydać ? Czy będą robić problemy ?
Chodzi o Bocian Białystok