JestemMama!
Fanka BB :)
Przez pierwsze 8 dni, tym na o a później przez 3 dni tym drugim lekiem. Z dawka od paczatku 225Gratuluję, super wynik! Czym ty teraz byłaś stymulowana?
@mala_Mi 80 zapomniałam że mam internetowe konto i tam widać recepyt
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przez pierwsze 8 dni, tym na o a później przez 3 dni tym drugim lekiem. Z dawka od paczatku 225Gratuluję, super wynik! Czym ty teraz byłaś stymulowana?
No wlasnie, moj był taki chudy patyk że po urodzeniu okazał się ponad pół kg lżejszy niż usg tydzień przed porodem wskazywałoPrzecież pomiary na USG i ostateczną waga dziecka to szacunek na podstawie trzech głównych pomiarów. Wtedy pomyłka może być jakieś 10% , wystarczy ze dziecko będzie miało więcej tkanki tłuszczowej na nóżkach. U mnie rzeczywiście była różnica 50 gram, a lekarz młody, rezydent . Myślę że po prostu akurat udało się fajnie zmierzyć albo córka jakaś idealnie wymiarowa była![]()
Niee, lekarz pytał mnie czy wszystkie zapładniamy więc powiedziałam że tak. W tym roku kończę 33 lata. My korzystamy z dawcy nasienia więc może dlatego mogliśmy wszystkieA to rozumiem ze jesteś po 35rz i mogą więcej zapłodnić ?
Ja jutro mam transfer i nawet nie wiesz jak mocno za nas trzymam kciuki
Ale jakie kurcze kolorowe skarpetki ja wszystkie mam czarne![]()
Piękny wynik, dzielna Dziewczyna! Teraz dbaj o siebie, o WasJa już w dwupakuBojku nawet lekarz jest w szoku ze tyle mam zarodkow
embriologowi i położnej mówił że tyle tych dzieciow wyprodukowałam że aż sam jest w szoku i żebym już domu z wielkim. Ogrodem szukała
teraz najgorsze 2 tygodnie mojego życia
aby czas szybko zleciał i beta była pozytywna
![]()
No to nadal dobrze wróży bo przy takiej ilości jak się równo rozwijają i są 8A lub 8B to szansa ze conajmniej połowa dotrwa do 5 doby.. A jak dobre macie nasienie bo w tej dobie się właśnie wlacza dodatkowo genom plemnika więc jak dobre to spokojnie z 9 myślę że przynajmniej z 5 zostanie. Ja z 6 tylko pęcherzyków mialam 5 dojrzałych, wszystkie zapłodnione i wszystkie 5 były nadal w 3 dobie z czego 3 blastocysty silne finalnie wiec nawet 60% jak widzisz a przy ostatniej stymulacji jeszcze dobre nasienie nam się akurat trafiło stąd dobry wynik. Powodzenia w testowaniu !Niee w 3 dobie, ale sam lekarz był w szoku... A ja się tak bałam ze cała telepalam. Jak pytałam o to ile jest zarodkowpowiedział że wszystkie są bardzo ładne i powinno więcej niż połowa dotrwać do 5 doby. No czas pokaże. W poniedziałek mam dzwonić.
Ale pięknie się zaplodnily[emoji3590] będzie małe przedszkole jak po wszystkie wrócisz [emoji6] ogromne kciuki żeby dzisiejszy z Wami zostal[emoji3590][emoji110]Dziewczyny właśnie jestem po rozmowie z lekarzem, z tych moich 11 Osteocytow (10 zaplodnilo się poprawnie i powstało 9 pięknych zarodkow [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]jeden dziś biorę ( lekarz odradzał aby wziąść 2) jestem pełna wiary i nadzieji. W końcu 8 moich maleństw zostaje w klinice [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] ale jestem szczęśliwa. W poniedziałek mam dzwonić do lekarza i mi powie ile zamrożą. Panie Boże niech będzie tylko. Dobrze [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]
Bo to superNiee, lekarz pytał mnie czy wszystkie zapładniamy więc powiedziałam że tak. W tym roku kończę 33 lata. My korzystamy z dawcy nasienia więc może dlatego mogliśmy wszystkiebędzie dobrze
![]()
Do jutra zdążyjsz jakieś hafty porobić kolorowymi nićmiA to rozumiem ze jesteś po 35rz i mogą więcej zapłodnić ?
Ja jutro mam transfer i nawet nie wiesz jak mocno za nas trzymam kciuki
Ale jakie kurcze kolorowe skarpetki ja wszystkie mam czarne![]()
PadłamDo jutra zdążyjsz jakieś hafty porobić kolorowymi nićmi![]()
Nigdy nie słyszałam nawet o tych lekach ale jak widać mega na Ciebie zadziałałyPrzez pierwsze 8 dni, tym na o a później przez 3 dni tym drugim lekiem. Z dawka od paczatku 225
@mala_Mi 80 zapomniałam że mam internetowe konto i tam widać recepyt![]()