Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
komóry były stare.
, noi dziś w 5 dc, po 4 dawkach 2xmerional+2xfostimon dziennie "wychodowałam 6 pęcholi na prawym po 13-15 mm, i na lewym o dziwo 3x10mm, i 1 15 mm noi ciągnę dalej, a prywatnie do Gamety mam dużo, wizyty zawsze z ok. godzinnym opóźnieniem, jeden lekarz nawet przystępny, drugi-nie daj panie Boże, i to właśnie ten anty.... prowadzi zawsze przygotowanie do ivf, gdybym miała wybór nie poszłabym do tego drugiego, do tego niemiły, na moje obserwacje, odpowiedział mi "Pani to ma teorie" a ja zawsze mam wyczucie, jeśli chodzi o mój cykl, bo kto jak nie sama kobieta, a jeszcze ciągłe monitoringi, obserwacje ciała itp. itp. lata tego, ja od 2009 przez rok chodziłam w mojej miejscowiści codziennie w okresie owulacji do mojego lekarza i wiem. teraz po stymulacjach mam poprzestwiane, owulacje mam ok. 8 dnia cyklu przy pęcherzykach niewiele powyżej 16 mm, okres mam tylko 1,5 dnia-przecież nie każda kobieta jest jednakowa. Zresztą przy 5 czy 6 iui technik " wyjeb..." nasienie mojego męża na podłogę, my już nic nie mówiliśmy, on myślał, że nie widzimy, i zamiast odstąpić od zabiegu, zrobili mi go z ok 10 mln.plemników, zawsze po obróbce było ok.40 mln. Z dzieczynami z którymi pisałam to zawsze miały max. 2-3 zarodki, oni pewnie chcą kasę, bo za każde podejście trzeba płacić, a że w naszym rejonie jest tylko taka jedna toi tak będą mieli klijentów, a przy HSG myślałam, że umrę z bólu, nic mi nie powiedzieli, że mam coś wziąść, o tym dowiedziałam się już po, tak samo jak teraz nic mi nie mówili, jak i o której brać zastrzyki, sama sobie ustaliłam czasAgaja ma Twoją wiadomość na priw. nawet 2:-):-)
:-) te same