reklama

Kto po in vitro?

reklama
Agaja mocno zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!

Dziewczyny, dzis dopiero mój 1 dpt a mnie dość mocno boli podbrzusze jak na okres... to normalne??? lepiej zebym polegiwała na kanapie???

Dzięki dziewczyny, wiem, że Cetrotide jest żeby nie pękały,mi lekarz nie powiedział konkretnej godziny, dziś największe mam po 15 mm. w poprzednim cyklu ot tak zrobiłam sobie monitoring i w 8 dc.miałam pęcherzyk 16 mm.a w 10 dc.już było po owulacji. Boję się by któryś mi nie pękł za wcześnie, i nie zatrzymał pozostałych,
albo żeby znowu nie były "przetrzymane" gdzie lekarz powiedział, że ze względu na mój wiek były stare i się nie zapłodniły, ale to już oddaje w ręce sił wyższych spontana, co ma być to będzie

Jakoś tak dziwnie spokojna jestem i az sama się tego boję:szok: ciekawa jestem czy to psychika juz sama sie broni, bo swoje juz wczoraj wyryczałam czy może to na dobrą wróżbę:tak:a może to forum tak kojąco dziala:-D w końcu to pierwsze, na które odwazyłam sie wejśc i toche upuścić emicji.

Gotadora a Ty brałaś je razem, czy osobno, ja to temu lekarzowi nie bardzo ufam,
tylko dlatego, że wyszedł spontan to podeszłam w TEJ klinice, no ale gdyby nie to nie byłoby zapogody z "dawcą" i nie wiadomo, czy wogóle bym jeszcze przystąpiła póki co do ivf

Ann84 dziekuję i również trzymam kciuki. Nie denerwuj się bo to tylko szkodzi.
Molly bedzie dobrze, nie myśl teraz o tym. Masz ich kilka i napewnko któreś z nich (a może i nie jeden) to właśnie te wybrane, jedyne i wyczekane. Tak trzeba mysleć:tak:

Dagnes może faktycznie za wcześnie..poczekaj kilka ni jeszcze,...trzymam mocno kciuki:tak::tak::tak::tak:

A ja dzisiaj zadzwonilam do iNVIMEDU, bo chcialam się zapisac do dr R na środę, ale on wtedy jest na urlopie...wiec przesunęłam wzytę na 18 marca....dzwonilamdzisiaj poł nia do niego, ale nie obierał telefonu....do tych lekarzy się dodzwonić....:angry: \Więc poproszę o zmianę w kalendarzu wizytę na 18 marca na 12.40:):):):)WZYTA PRZED UDANĄ STYMULACJA:tak::tak::tak::tak::tak:

Molla z tym cetrotide to tyle opinii co klinik i stymulacji, Ty sie może zapytaj lepiej jakos swojego lekarza - pewnie wie co robi. A tak nawiasem bo albo mi umkneło albo nie doczytałam (przyznaje, że nie przeczytałam forum od poczatku:zawstydzona/y:) w jakiej klinice sie leczysz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry