martka273
Fanka BB :)
dagnes , mgiełka &&&&& bez paniki!!!po co robicie tak wcześnie bety?żeby się stresować potem?kurczę, nawet ja grzecznie czekałam na 12 dpt, a niecierpliwiec ze mnie! Muisicie nam tą złą passę przetrzeć, bo potem się sypną criopijczynie, i co?;-)
Dziękuję wszystkim za kciuki! Biopsja do przeżycia, więc spoko
Ktoś pytał co to i po co, tu mam przykładowy tekst z Angeliusa:Biopsja endometrium | biopsja aspiracyjna | endometrial scratch | Angelius Provita | Katowice
Niektóre kliniki robią po 2, 3 razy, w mojej raz, a pobrano mi 3 bioptaty z 3 różnych miejsc, oczywiscie one idą do badania histopatologicznego, ale jego wynik nas nie interesuje, tak mi dr powiedział, tylko to,żeby "zranić endometrium"
Dziękuję wszystkim za kciuki! Biopsja do przeżycia, więc spoko
Niektóre kliniki robią po 2, 3 razy, w mojej raz, a pobrano mi 3 bioptaty z 3 różnych miejsc, oczywiscie one idą do badania histopatologicznego, ale jego wynik nas nie interesuje, tak mi dr powiedział, tylko to,żeby "zranić endometrium"
podejrzane to jakieś...
czyli, jak teraz się nie uda, przyjdzie @ i pod koniec mam sie zgłosić już żeby podejrzal czy jajniki "rokują" i dobral leki i od następnej @ do boju.