reklama

Kto po in vitro?

Mgiełka ja bym się wstrzymała z betką, gdyż może być za wcześnie i po co niepotrzebny stresior, ja wiem, że czas do testu się dłuży i chciałoby się już, sama byłam zawsze jak na szpilkach, wydałam kokosy:-) na testy, a teraz wiem, że nie warto, szkoda kasy, stresu. Tyle czekamy na tą chwilę, więc te dwa-trzy dni w tą to pikuś w stosunku do lat naszych wyczekiwań

reklama
Dziewczyny RATUJCIE!!!!
Wiecie czy od luteiny bądź przyjmowanym dhupastonie można plamić???
Byłam przed chwilą w łazience bo coś było mi mokrawo i zobaczyłam że mam gęsty rozciągliwy śluz koloru brązowato-czerwonego??Jestem dzisiaj 7 dzień po transferze.

mgiełka przepiszę Ci co mam w zaleceniach po embriotransferze z karty wypisowej.
"Plamienie z dróg rodnych pojawiające się między 6 a 11 dniem od embriotransferu są raczej zwiastunem ciąży a nie niepowodzenia."

Także wygląda to na implantację :-)

Dziewczyny pisałam że prędzej bym właśnie sie spodziewała plamienia implantacyjnego(bo miałam owulacyjne) ale to nie z moim szczęściem raczej:(chciałabym w to wierzyć ale jakoś nie potrafię:( To nie było właściwie plamienie tylko troszkę śluzu gęstego, rozciągliwego.....
Wczoraj bolał mnie brzuch jak na okres, a dzisiaj boli(a właściwie odczuwam pieczenie)w lewym jajniku.
Jezu żeby to było tylko to co ja myślę....

Dagnes, poczatkowo sie zmartwilam Twoja beta ale czytajac dalej forum dowiedzialam sie,ze to byl Twoj 9dpt.To faktycznie moze byc za wczesnie. Najwazniejsze,to zebys nie odstwaila lekow a ja juz trzymam kciuki, aby kolejna beta byla wysoka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mgielka, mnie tez sie wydaje,ze to moze byc plamienie implantacyjne. U mnie on wystapilo w nocy z 9na 10 dpt i jeszcze troche utrzymalo sie w 10dpt. Bylo bardzo delikatne i brunane z niewilka iloscia strzepkow, takich niteczek.

reklama
dagnes normalnie przewinę Cię przez kolano!! Ja jak miałam crio nie miałam nic. Nie miałam krwawienia implantacyjnego, nie miałam jakiś specjalnych objawów. Tylko kucie jajników, wsio. Już nie raz była rozmowa tutaj na temat objawów. Jedne osoby mają, inne nie, ale to wszystko zależy od organizmu, a nie od ciąży. I proszę o więcej optymizmu i uśmiech na twarzy :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry