reklama

Kto po in vitro?

reklama
Martka, pomylilo mi sie nazewnictwo:-) mialam w folikularnej a powinno byc w lutealnej. A moze to rzeczywiście nie ma znaczenia wiekszego.
Mgielka 3mam kci uki za Ciebie! Mam nadzieje ze to jest dobry objaw i maluch zostanie z Toba!

Dagnes jeszcze nic nie przesądzone, wiem, że nie da się nie myśleć, ale pomyśl, stresować się jeszcze jest czas, a nóż jest dobrze i po co kolejne "zmarszczki', a bólami podbrzusza się nie martw, w ciąży na początku też są podobne do tych @

Quinnie przykro mi bardzo, że tak niefortunnie sie potoczyła ta punkcja:-( ja tez nie wiedziałam że takie coś jest możliwe tym bardziej że były pęcherzyki:sorry2: Nie wiem moze faktycznie to efekt źle dobranej stymulacji... tule mocno i nie poddawaj się!!!
Dagnes dziewczyny mają racje za wcześnie ta betke zrobiłaś:tak: trzymam mocno kciuki za dwucyfrowa betkę za dwa dni &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)
Molla piekne pęcherzyki, oby tak dalej:tak:
mgiełka ja tez myślę, ze to moze być plamienie inplantacyjne, trzymam kciuki &&&&&&&&:-)
Gotadora powodzenia jutro na poglądanku maluszków;-)
agaja5 trzymam kciuki za jutrzejszą wysoka betkę &&&&&&&&&&:tak:

Dziewczyny, a czy Cetrotide zapodawałyście w tym samym czasie co "stymulanty" czy jedne rano, drugie wieczorem, nie spytałam ani tamtym razem, ani tym, przy I podejściu brałam razem, nie miałam zarodków i tak pytam, bo może i to ma jakiś wpływ na komóry

reklama
Molla ja stymulant i cetrotide brałam jedno po drugim ok 19. Komórki były, dotrwały ładnie do punkcji, a później to juz inna historia. To chyba nie ma znaczenia dla tego czy sie pojawia, raczej temu żeby nie popękały - takie jest zadanie cetrotide - z tego co wiem oczywiście

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry