reklama

Kto po in vitro?

Milagors a jakiej wielkości miałaś pęcherzyki, gdy podawałaś cetrotide
Agaja pięknie mnie nazwałaś Molly to bardzo sexowne:tak:, dziękuję, a co do ilości pobranych to ja nie bardzo wierzę, ważne by dobre wzięli. Ostatnio z 6 pobrali mi tylko 2 i do tego się nie zapłodniły:-( bo niby stare,i TO ZE WZGLĘDU NA MÓJ WIEK-jak powiedziałlekarz i podejrzewam, że to dlatego były stare, bo "przetrzymane" a nie ze względu na wiek, choć jestem "czasowa", gdyż iui parę miesięcy wcześniej zakończyła się ciążą ale pozamaciczną z usunięciem jajowodu:-(więc gdyby były stare ze względu na wiek, to i iui by nie wyszła

Ostatnia edycja:
reklama
11 marzec Ann84 udane crio godz.12.20
happy.gif

11 marzec Tequila I scratching przed udanym crio
happy.gif

11 marzec Quinnie owocne jajkobranie
unhappy.gif

11 marzec Sylwia1985 wizyta przed udanym crio
happy.gif

12 marzec martka273 I scratching przed udanym crio
happy.gif

12 marzec dagnes78 beta!
baffled5wh.gif
czekamy 2 dni
12 marzec Molla wizyta przed udanym IVF!!!
happy.gif

13 marzec Gotadora - podgladamy zdrowe maluszki
13 marzec agaja5 wysoka beta!
14 marzec Roxii - udany criotransferek
14 marzec lulin I wizyta przed udanym crio
14 marzec Quinnie transferek
no.gif
(następnym razem)
14 marzec Tequila II scratching przed udanym crio
14 marzec dagnes78 wysoka beta!
15 marzec malinus - wizyta przez udanym crio
15 marzec Molla wizyta przed udanym IVF!!!
16 marzec Asia_77 - I wizyta przed udanym IVF
16 marzec yplocka1 - wizyta przed udanym crio
18 marzec avocado wysoka beta!
18 marzec hola wysoka beta!
18 marzec mgielka888 wysoka beta :):)(13 dpt)
18 marzec drk - wizyta przed owocna stymulacją
18 marzec Ikasia wizyta przed owocna stymulacją
19 marzec madzialenak - podglądanie małego rozrabiaki Sebastianka
20 marzec Domat - podgladamy zdrowego maluszka
21 marzec Ikasia początek owocnej stymulacji
21 marzec Milagors - podgladamy zdrowego maluszka
22 marzec Ann84 wysoka beta!
25 marzec Sylwia1985 histeroskopia
Marzec malinuś udane crio
Marzec Kamryn owocna stymulacja
Marzecaneszka81 owocna stymulacja
Marzec darii owocna stymulacja
Marzec/kwieciec Fusun - owocna stymulacja
18 kwiecien - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
Kwiecień/maj - masia123 - owocna stymulacja

Agaja ja do lekarza nie mam zaufania wogóle, i jak pisałam wcześniej gdyby nie spontan to bym w życiu tam już nie przystąpiła, Gameta, a gdzie to kto chce to napiszę na priw, bo ona jest mała, ktoś to odczyta niepowołany, pozna, że to ja:szok: a ja będę po nich jechać i tu nie chodzi o moje niepowodzenia ale o podejście do pacjenta

Molla - ups - choc Molly tyz piknie:-). Fakt, że komórki dojzewaja w róznym czasie i trzeba czekac optymalnej chwili, żeby pobrac i to podobno cała sztuka. Ja z 10 miałam 3 stare i 2 słabo dojrzałe. Jak mi pobierali to największa miała ok 22 mm, więc pewnie to ta stara... Odpowiednie leki i dobry lekarz powinni sobie z tym poradzic, bo skoro sa komórki to tylko się trzeba je odpowiednio "dokarmic" i sie do nich w odpowiednim czasie dobrac - a tu juz tylko wiedza i doswadczenie dr

Agaja. Doświadczenie może on i ma,bo w Łodzi był kupę lat w Gamecie ale antypatia totalna:nerd:, u mnie samoistna owulacja jest przy pęcherzykach ok.16 mm., więc dlatego się boję, a Molly naprawdę sexy i chcę byś tak do mnie pisała:tak: będę wiedziała, że Ty ty, bo Ty mnie tak sexy przechrzciłaś:tak::-):-D

Molly jak sobie życzysz:-) chociaz to przez nieuwage, czasami coś mi jednak wyjdzie:-D. Czy mi się udało wysłać Ci wiadomość na prv, bo cos próbowałam ale nie wiem czy skutecznie, bo to moje pierwsze forum w życiu:zawstydzona/y: i jeszcze wszystkiego nie łapie:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry