reklama

Kto po in vitro?

Weszłam na chwilę z telefonu, coś mi net szwankuje. Nie wiem, czy popiszę z wami narazie, na telefonie strasznie musze się nameczyć. Od Mojej Holi nie doczekam się wiadomości. Jak coś odczytam, a nie odpowiem, nie gniewajcie się

reklama
Gotadora, trzymam kciuki za Twoją jutrzejszą wizytkę :-)
Na pewno Maluchy maja się doskonale i rosną jak na drożdżach :-)
A już niedługo będziesz potrzebowała takiego roweru, żeby dzieciątka zabrać na przejażdżkę :-D

stylowi_pl_dziecko_4897876.jpg

Hola ale mam zaskok - dopiero teraz zobaczyłam, że dopisałas mnie do listy, bardzo dziekuje i czuję się zaszczycona, że tak szybko dolaczyłyście mnie do swojego grona:tak: Mam nadzieję, że szybko wszystkie zmienimy forum a tu zagladac bedziemy tylko towarzysko:-) i w ramach podtrzymywania na duchu nowych staraczek.
Gotadora &&&&&&&&&&&&&&&&& żeby jutro wszystko było w jak najlepszym porządku.

Ikasia to się leczymy u tego samego doktora:tak:, znaczy ja juz po ale nie wykluczone, że i przed...

AgaJA a dzwonilas moze kiedyś do doktora?? Bo się zastanawiam czy moj lekarz podal mi dobry numer do lekarza, bo jak dzisiaj probowalam się dodzwonić, to byla dziwna muzyczka na czekanie:P Oczywiscie sie nie dodzwonilam...i oktor też nie oddzwonil...A jakie masz ogólnie wrażenie?? Bo ja w poniedzialek będe miala pierwszą wizytę...

Molla jestem jestem :-). U mnie na razie nic sie nie dzieje. nie wiem czy to dobrze ale wierzę że będzie dobrze. Jeszcze 6 dni. Za Ciebie i za wszystkie dziewoje trzymam niezmiennie kciuki:-).A pamietasz jak Ci mówiłam że chłop pojdzie po rozum do głowy i wróci na swoje miejsce. Wrócił, dzieciory w drodze i wszystko się na reszcie układa:-). Tak musi zostać:tak:.

Dziewczyny a ile placilyscie za ampulki Goanlu F 75j?? Bo w poniedzialek będę chciała wykupić je w aptece w Invimedzie, bo podobno taniej, i nie wiem ile kaski przygotować, a w necie są duże rozbierności w cenach....

Ikasia - sama do dr nie dzwoniłam, on z wynikami dzwonil do mnie. Może tak jak mówili jest na urlopie i dzisiaj, z drugiej strony cięzko oczekiwac żeby byli dostepni 24 h. Generalnie ja odniosłam dobre wrazenie. Bardzo małomówny - przygotuj pytania, żeby nie mysleć na miejscu, bo wtedy metlik w głowie totalny i cięzko coś sensownego wymyslic a dopiero jak wyjdziesz, to ... kurcze nie zapytałam o to i tamto. Dla mnie konkretny i chyba zna się na rzeczy, podobno ma "dobra reke". CZy mi sie udało to jutro bedę już wiedziała na 100% (14 dpt, w 12 dpt beta 15) u niego robiłam II podejście, wystymulował mnie chyba w miare nieźle. Jest raczej konkretny i nie owija w bawełne, nie robi złudnych nadzei i raczej twardo stoi na ziemi - a ja tak wolę, niz zeby ktoś mi gruszki na wierzbie obiecywał, kase trzepał i tylko tyle (już raz to przeszłam) W sumie, bez badań wstepnych, bo te mialam swoje, to IMCI wyniosło mnie ok 9,5 tys. ze wszystkim, ale duzo zalezy od leków - ja brałam pergoveris i cetrotide

reklama
Molla co klinika to inna teoria. Ja brałam wszystko pomiędzy 6 a 10 rano (tak miałam na rozpisce). Miałam Gonal F, cetrotide i menopur. Jednak u mnie stymulacja to był jakiś koszmar. Leków było za ok 5000 i największy pęcherzyk przy punkcji miał 13 mm :baffled:. I o dziwo z tych pęcherzyków było 6 dojrzałych komórek, a pobrali dzięki IVM 10 niedojrzałych i dojrzała połowa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry