reklama

Kto po in vitro?

Pamiętam twoją stratę 😔
To ty też na grudzień masz termin? Ale będzie fajnie mieć osobę w podobnej sytuacji. Na razie staram się nie świrować i podchodzić na spokojnie zwłaszcza, że nie mam jakiś większych objawów. Musimy kochana wierzyć że tym razem wszystko się ułoży i też będę trzymała kciuki za nas✊✊
Tak, też na grudzień mam termin 😊 póki co z apki na 20.12,zobaczymy co gin we wt powie 😊 chodź na grudniowe mamy 😊 Ty masz 5tydz, a ja 5+3. Także blisko siebie 😍 jak coś to też zapraszam na priv, zawsze to raźniej 😍

reklama
Dziewczyny już po pobrali 31 pęcherzyków ile komórek z tego wyszli dowiem się dopiero na koniec hodowli. Mam czekać na telefon im dłużej nie dzwoniom tym lepiej. A czuje się chyba ok obudzili mnie to trochę bolał brzuch dostałam cos przeciwbolowego i jest ok ale za to wymiotowałam cała drogę do domu. Na sali leżałam jakąś godzinkę i mnie wypuścili

Dziewczyny już po pobrali 31 pęcherzyków ile komórek z tego wyszli dowiem się dopiero na koniec hodowli. Mam czekać na telefon im dłużej nie dzwoniom tym lepiej. A czuje się chyba ok obudzili mnie to trochę bolał brzuch dostałam cos przeciwbolowego i jest ok ale za to wymiotowałam cała drogę do domu. Na sali leżałam jakąś godzinkę i mnie wypuścili
To teraz odpoczywaj 🙂❤️ najważniejsze, że już po punkcji 🙂

Musisz bardzo dużo pić. Ja piłam elektrolity i dużo wody. Jadłam też serek wiejski, bo podobno białko trzeba. Dużo też leżałam. każdego dnia będzie lepiej 😘

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry